Nina Ivanič: “Nisem obsedena s sabo in svojim videzom!”


Igriva, nasmejana in presenetljivo spontana, pa tudi iskrena, ko je govora o letih in staranju. Takšna je Nina, ki je GRAZIINI izvršni in lepotni urednici Katarini M. Bajt med sproščenim pogovorom za aktualno števvilko GRAZIE zaupala svoja lepotna odkritja in življenjske modrosti ženske, ki dobro ve, kaj hoče.

Nina, kaj misliš, se lepoto da ukalupiti, jo jasno definirati? Se je tvoj pogled nanjo skozi leta spreminjal?
Verjetno sem ga z leti spremenila, čeprav sem se od nekdaj zavedala, da obstaja več vrst lepote. Najlepše je, kadar se spojita obe lepoti, notranja in zunanja, ne glede na to pa je lepota tudi skladnost proporcev, čeprav moram reči, da me vedno znova pušča hladno, če za tem ni vsebine. Lahko je nekdo lep in notranje prazen ali pa obratno, te prevzame njegova notranja lepota, čeprav nima proporcev. Lepote je več vrst, neskončno pravzaprav, toliko, kolikor je ljudi. To je tisto, kar me fascinira.

Verjameš v čudežne lepotne izdelke?
V čudežne kreme ne verjamem, verjamem pa v vrhunsko kozmetiko, ki podpre kožo in njene naravne procese, na primer zmanjša hiperpigmentacijo, upočasni proces staranja in podobno. Uporabljam kozmetiko Bioeffect, najljubša sta mi serum za okoli oči in intenzivni serum, 30-dnevni tretma, saj imam po uporabi res navlaženo in lepo napeto povrhnjico. Verjamem pa tudi v različne lepotne tretmaje, ti imajo po mojih izkušnjah odlične rezultate.

Kateri lepotni nasvet bi dala danes sebi, 20- in 30-letni Nini? Imaš na vesti lepotne grehe?
(Smeh.) Grešila sem s soncem. (Smeh.) Že zgodaj sem opazila, da ga moja koža ne prenaša dobro, pa sem se mu kljub temu nastavljala brez zaščite, se sončila … to se pozneje konča s pigmentacijami, lisami. Na splošno sem premalo skrbela za kožo.

Celoten intervju s slovensko igralko, v katerem razkriva tudi, če je v mlajših letih lažje dobivala vloge in kako se počuti v vlogah fatalke, preberite v aktualni številki GRAZIE.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si