Nina Pušlar polni koncertne dvorane!

unnamed

Kot vsako jesen je tudi letos Nina polno aktivna z novostmi, koncerti in plani za prihodnost. Jesensko koncertno turnejo #malodrugace2016 je Nina začela v Laškem, kjer so poslušalcem v tamkajšnjem kulturnem domu s koncertom konec septembra pričarali nepozaben večer. Sledil je letni povratek v razprodan kranjski KluBar, temu pa en vrhuncev letošnje jeseni – letni koncert v prijetno domači Ivančni Gorici. Ne samo polna športna dvorana, nad koncertom so bili navdušeni tudi letošnji Ninini gosti – Modrijani, Anika Horvat in Stiški kvartet. Poleg koncertov pa Nina pridno pripravlja novost z gostom, ki jo boste lahko videli in slišali že v začetku decembra.

Ste na youtubu uspeli pogledali vse nove videe? Tukaj je plesni remix To mi je všeč, ki smo ga nestrpno pričakovali od poletja, tukaj pa video dueta Odhajam z vetrom, na katerem gosti odličnega hrvaškega pevca, Bojana Jambrošića, potem ko je on Nino gostil na isti pesmi v hrvaščini z naslovom Bez mene sretnija. To je bil tudi Ninin prvi izlet v hrvaščino. Kaj pravite, kako ji uspeva?

Preostanek novembra in december ne bosta za Nino nič manj pestra, zato vam navajamo samo par koncertov, ki sledijo v kratkem in na katerih se boste lahko družili z Nino in njenim bandom:

18. november – Krško, kulturni dom // 19. november – Selnica ob Dravi, kulturni dom  // 2. december – Bled, trg – prižig lučk // 3. december – Celje, Planet Tuš – gost: Matjaž Robavs // 4. december – Ljubljana, Kino Bežigrad – koncert za mladino

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si