Nina Pušlar polni koncertne dvorane!

unnamed

Kot vsako jesen je tudi letos Nina polno aktivna z novostmi, koncerti in plani za prihodnost. Jesensko koncertno turnejo #malodrugace2016 je Nina začela v Laškem, kjer so poslušalcem v tamkajšnjem kulturnem domu s koncertom konec septembra pričarali nepozaben večer. Sledil je letni povratek v razprodan kranjski KluBar, temu pa en vrhuncev letošnje jeseni – letni koncert v prijetno domači Ivančni Gorici. Ne samo polna športna dvorana, nad koncertom so bili navdušeni tudi letošnji Ninini gosti – Modrijani, Anika Horvat in Stiški kvartet. Poleg koncertov pa Nina pridno pripravlja novost z gostom, ki jo boste lahko videli in slišali že v začetku decembra.

Ste na youtubu uspeli pogledali vse nove videe? Tukaj je plesni remix To mi je všeč, ki smo ga nestrpno pričakovali od poletja, tukaj pa video dueta Odhajam z vetrom, na katerem gosti odličnega hrvaškega pevca, Bojana Jambrošića, potem ko je on Nino gostil na isti pesmi v hrvaščini z naslovom Bez mene sretnija. To je bil tudi Ninin prvi izlet v hrvaščino. Kaj pravite, kako ji uspeva?

Preostanek novembra in december ne bosta za Nino nič manj pestra, zato vam navajamo samo par koncertov, ki sledijo v kratkem in na katerih se boste lahko družili z Nino in njenim bandom:

18. november – Krško, kulturni dom // 19. november – Selnica ob Dravi, kulturni dom  // 2. december – Bled, trg – prižig lučk // 3. december – Celje, Planet Tuš – gost: Matjaž Robavs // 4. december – Ljubljana, Kino Bežigrad – koncert za mladino

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri