Nite jogger – zvezda slovenskih družbenih omrežij

»Za uresničitev vizij, ciljev in sanj nikoli ni prepozno.«

Nekateri kreativci ustvarjalnost najlažje izrazijo v zgodnjih jutranjih urah, spet drugi potencial dosežejo šele po sončnem zahodu.

Flipping Art

 

Slednji so tako imenovane nočne ptice, ki najbolj zasijejo, ko pade noč, kar lahko pripišemo tudi novim adidasovim copatom Nite jogger. Narejeni so po vzoru slovitega tekaškega modela iz 80. let prejšnjega stoletja ter navdihnjeni s »hi-vis« tehnologijo, ki ponoči dejansko osvetljuje pot svojega uporabnika.

Z inovativnim dizajnom in odsevnimi elementi so copati Nite jogger tudi pri nas postali prava zvezda družbenih omrežij, kjer prenašajo ključno sporočilo: »Za uresničitev vizij, ciljev in sanj nikoli ni prepozno.«

 

Tudi Gaja Prestor prisega na Nite joggerke. Foto: Rene Knapic

 

Na odštekane adidaske med drugimi prisegajo glasbena ustvarjalca Gaja Prestor in Žan Serčič, akrobata Tim Nuč in Luka Avguštin, ki nastopata pod imenom Flipping Art, ter naša evrovizijska predstavnika Zala Kralj in Gašper Šantl.

Slednja sta se jim poklonila tudi z zapisom, da »zvezd nikoli ne bi mogli spregledati, če bi nosile adidasove copate Nite jogger.«

 

Odsevni copati Nite jogger v polnosti zasijejo ponoči

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si