NIVEA & GRAZIA VABITA na ŠOLO LIČENJA (IN ČIŠČENJA)

Si že od nekdaj želite znati naličiti se kot zvezdnice? GRAZIA vas vabi, da odkrijete svojo pravo lepoto s posebej za vas organizirano individualno šolo ličenja pod taktirko vizažistke Martine Bračič.

naslovna

Prijavite se na testiranje novih izdelkov za najpreprostejši in najnežnejši način čiščenja obraza z izdelki NIVEA Creme Care. Na natečaju ‘ŠOLA LIČENJA (IN ČIŠČENJA)’ bomo izmed vseh prijavljenih izbrali trideset srečnic, ki bodo dobile ekskluzivno priložnost testiranja izdelkov NIVEA Creme Care za revijo GRAZIA. Po testiranju bo pet izžrebank povabljenih na individualno šolo ličenja (in čiščenja) pod taktirko vizažistke Martine Bračič.

slika 01slika 02slika 03

Novi izdelki iz linije Creme Care, v kateri najdemo čistilno mleko, čistilno kremo in čistilne robčke, s kože temeljito odstranijo vse vsakdanje nečistoče, obenem pa ohranjajo njeno naravno ravnovesje vlage z negovalnim euceritom in vlažilnim pantenolom brez dodatnega drgnjenja in obremenjevanja kože. Za naravno lepo, mehko in voljno kožo. S klasičnim, tradicionalnim vonjem NIVEA, ki ga imamo tako radi.

Zakaj je čiščenje obraza izjemno pomembno, boste izvedeli vsi, ki se boste do 30. maja prijavili na natečaj ‘ŠOLA LIČENJA (IN ČIŠČENJA)’ na grazia@grazia.si!

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si