Nivea & Grazia vabita: Šola ličenja (in čiščenja)

gruendliche-reinigung

Si že od nekdaj želite znati naličiti se kot zvezdnice? GRAZIA vas vabi, da odkrijete svojo pravo lepoto s posebej za vas organizirano individualno šolo ličenja pod taktirko vizažistke Martine Bračič. Prijavite se na testiranje novih izdelkov za najpreprostejši in najnežnejši način čiščenja obraza – NIVEA Creme Care.

schnelle-und-unkomplizierte-reinigung

Prijavite se na natečaj ‘ŠOLA LIČENJA (IN ČIŠČENJA)’ na elektronski naslov grazia@grazia.si in izmed vseh 30, ki boste dobile priložnost testiranja novih izdelkov NIVEA Creme Care, bomo izbrali pet srečnic, ki bodo povabljene na individualno šolo ličenja (in čiščenja) pod taktirko vizažistke Martine Bračič.

nivea1

Novi izdelki Creme Care – čistilno mleko za obraz, čistilna krema za obraz in čistilni robčki za obraz – s kože obraza temeljito odstranijo vse vsakdanje nečistoče, obenem pa ohranjajo njeno naravno ravnovesje vlage z negovalnim euceritom in vlažilnim pantenolom brez dodatnega drgnjenja in obremenjevanja kože. Za naravno lepo, mehko in voljno kožo ter s klasičnim, tradicionalnim NIVEA vonjem, ki ga imamo vsi tako zelo radi.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si