NIVEA: Kako se spopasti z nečisto kožo?

Mozolji, akne in druge nečistoče se ne končajo vedno z vihravim pubertetnim obdobjem. Veliko žensk se z nečisto, problematično kožo spopada tudi v odrasli dobi, ko naj bi se hormonska neravnovesja že umirila. A kot kaže, nam sodoben, hiter način življenja ne pomaga preveč pri lepi in sijoči koži.

Včasih se vzroki skrivajo v hormonskih težavah, pogosto pa so tudi posledica stresnega življenjskega sloga in nezdravih vsakdanjih navad. NIVEA razkriva, kje se skrivajo vzroki za nečistoče na koži, s prenovljeno linijo izdelkov za nego proti nečistočam NIVEA Anti Blemish pa pomaga omiliti ali odpraviti težave in doseči čistejšo, lepšo in bolj sijočo polt.

NIVEA cistilni piling proti necistocam

NIVEA čistilni piling proti nečistočam

 

NIVEA Anti-Blemish Moisturizer

NIVEA vlažilna krema proti nečistočam

NIVEA Anti Blemish lepotilna BB krema 5v1

NIVEA BB lepotilna vlažilna krema 5-v-1

 

Neredno čiščenje obraza, pogosto dotikanje obraza in neredno menjavanje prevleke za vzglavnik, stiskanje mozoljev na neočiščeni koži.

Slabo negovani pripomočki za ličenje.

Občutljivost za določena živila. Ali je vaše telo preobčutljivo za sladkor, mlečne izdelke, gluten? Preverite pri zdravniku.

– Vaš najljubši življenjski sopotnik – telefon, kjer se redno množijo bakterije, prislanjanje naprave ob lica med pogovorom pa prav gotovo ne prizanaša vašemu obrazu.

Telovadba. Pred telovadbo in po njej obvezno očistite kožo in s tem preprečite nastanek nečistoč, ki so posledica čezmernega potenja.

Kombinacija nezdravih navad. Premalo spanca, nezdravo in neredno prehranjevanje, kajenje, alkohol …

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri