Nivea predstavlja vsestransko kremo z jojobinim oljem

1Kaj, ko bi se malce omehčali? 😉

Globinsko navlaženo in mehko kožo lahko zagotovi tudi lahkotna in osvežilna tekstura, posebej če je obogatena z dobrodejnim jojobinim oljem.

Ste vedeli, da jojobino olje pravzaprav sploh ni olje? V resnici gre za utekočinjeni rastlinski vosek oziroma izvleček semen rastline jojoba, ki uspeva na suhih in vročih področjih, predvsem v mehiških in kalifornijskih puščavah.

Jojobo zaradi blagodejnih učinkov na kožo tako dodajajo najrazličnejšim kozmetičnim pripomočkom. Ponaša ze z močno sposobnostjo vlaženja in antibakterijskim delovanjem. Jojobino olje je bogato z vitaminom E, B vitamini, cinkom in kromom in ostaja prijazno do občutljive kože.

Z jojobinim oljem je obogatena tudi sicer lahka in osvežilna formula kreme NIVEA Soft. Ta z dodanim vitaminom E poleg globinskega vlaženja tudi zaščiti naravno strukturo kože. Lahka tekstura se v kožo hitro vpije in na njej pušča prijetno mehak občutek. Vsestranska krema je primerna za nego obraza, telesa in rok, uporabljamo pa jo lahko podnevi in ponoči.

2

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si