NIVEA Protect&Shave linija izdelkov za negovalno britje

5Poletje se približuje, GRAZIA pa vam še pravočasno predstavlja novo linijo izdelkov za negovalno britje NIVEA Protect&Shave!

Gladke in negovane noge niso le čudovite na otip, temveč so tudi lepe na pogled. Toda katera metoda daje najboljši rezultat?

V antiki so si pomagali z najrazličnejšimi mešanicami. Cesarica Popeja, druga žena rimskega cesarja Nerona, je prisegala na mešanico smole, kisa, kozjega žolča, kačjega prahu in posušenega bršljana. Kot pripomočki za ta mučni postopek so včasih služile tudi majhne odprte školjke, ki so se uporabljale kot pincete. Daleč najbolj bolečim lepotnim ritualom so se podrejale Grkinje. Svoje dlačice so žgale s pomočjo posebne luči. Kljub vsemu pa so ženske zelo redko uporabljale rezila ali britve – zaradi pomanjkanja ostrine so se ti uporabljali zgolj za krajšanje dlak, ne pa za britje ob koži.
Prvi v celoti ohranjen recept za odstranjevanje dlačic izvira iz sveta haremov. Ženske so segrevale mešanico sladkorja, vode in limone in jo namazale na kožo. S pomočjo bombažnih trakov so odstranile dlačice, vključno s korenino. Pozneje se je na podoben način uporabljal tudi med, vendar tudi ta postopek ni potekal brez bolečin. Toda ženske so vse mučne postopke sprejemale pod geslom za lepoto je treba potrpeti.
Danes lahko izbiramo med mnogimi manj bolečimi metodami, a te niso nujno prijaznejše do kože. NIVEA zdaj ponuja optimalno rešitev: nežno in temeljito odstranjevanje dlačic v kombinaciji z zaščitno nego kože.

NIVEA Protect & Shave linija za negovalno britje

NIVEA PROTECT & SHAVE brivnik z vrtljivim zglobom
Inovativni vrtljivi zglob s 5 kakovostnimi rezili v elegantnem dizajnu se optimalno prilagaja vsem konturam telesa in omogoča zelo natančno britje, ki je nežno do kože. Vgrajena negovalna blazinica z alojo in vitaminom E na koži ustvari negovalen zaščitni film za nežno britje. Ergonomičen ročaj zagotavlja varno drsenje brivnika tudi med tuširanjem. Za gladko in negovano kožo.

2

NIVEA Protect & Shave gel za britje

Kremni gel z negovalnim vitaminom E in izvlečkoma kamilice ter magnolije ustvari zaščitni film na koži, ki omogoča posebej temeljito in varno britje. Za čudovito, gladko kožo.

3

NIVEA Shower & Shave gel za tuširanje in britje

Bogata formula z izvlečkom magnolije nežno očisti kožo in olajša britje z izjemno kremasto peno. Za dolgotrajno negovano in gladko kožo.

6

NIVEA After Shave losjon za telo

Nemastna negovalna formula s pantenolom takoj pomiri kožo in jo oskrbi s 24-urno vlago. Za sproščeno in svilnato gladko kožo.

1

Izdelki vas že čakajo na prodajnih policah, kako jih med prvimi brezplačno testirati, pa preverite TUKAJ!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si