NIVEA Q10 praznuje 25 let izjemnosti

Ste vedeli, da so Beiersdorfovi znanstveniki leta 1998 prvi uporabili koži enak koencim Q10 v kremi za nego zrele kože? V letošnjem letu koencim Q10, ki velja za eno najpomembnejših učinkovin v negi proti staranju, praznuje osupljivih 25 let. 

Ljubljana, 1. december 2023 – Danes mineva že 25 let odkar so Beiersdorfovi strokovnjaki kot prvi uporabili koencim Q10 v kremi za nego zrele kože. Ta koži lastna sestavina pa še vedno velja za eno najpomembnejših učinkovin v negi proti staranju.

Na rojstnodnevni zabavi v čast izjemnosti koencima Q10 so se zbrala številna imena iz sveta medijev in vplivnežev. Predstavniki iz Slovenije, Hrvaške in Srbije so se v odličnem vzdušju ob glasbenem nastopu Filipa Rudana v središču Zagreba spomnili, zakaj je Q10 najboljši prijatelj naše kože.

Zavedamo se, da z leti raven koencima Q10 v naši koži vidno upada. Posledica so poškodbe, gube in vse bolj izrazite obrazne linije. Dodamo lahko vsakdanji stres ter hiter življenjski tempo in se nam kaj hitro zazdi, da je optimalna skrb za videz naše kože nemogoča. Za mladosten obraz lahko poskrbimo z uporabo visokoučinkovitih negovalnih izdelkov NIVEA Q10. Zahvaljujoč koencimu Q10 ti ne le izboljšujejo oskrbo kožnih celic z energijo in krepijo zaščitne plasti naše kože, temveč delujejo tudi kot antioksidant, ki se bori proti prostim radikalom in koži vrača zdrav videz. 

Z redno uporabo linije izdelkov NIVEA Q10 je koža gladka, bolj čvrsta in vidno pomlajena, ne glede na tip kože.

Izberite učinkovito zaščito pred gubami z NIVEA Q10 Power dnevno kremo proti gubam ZF 15, obogateno z najčistejšim koencimom Q10. Izboljšana formula zagotavlja 24-urno delovanje proti gubam in napolni kožne celice z energijo, nevtralizira vsakodnevne poškodbe in pomaga pri regeneraciji. 

 

    • Napredna formula, obogatena s koencimom Q10 z dvojnim  delovanjem in kreatinom.
    •  Za vidno bolj čvrsto kožo in zmanjšanje gub v 7 dneh.
    • Pomaga pri preprečevanju in zmanjševanju gub: okoli oči, ustnic, na  ličnicah in čelu.
    • Za občutek nežne, nahranjene in zdrave kože, ki traja 24 ur.

 

 

 

 

 

 

Po napornem delovnem dnevu naša koža potrebuje ustrezno nego za obnovo, zato je na voljo NIVEA Q10 Power nočna krema proti gubam. Njena inovativna formula pomaga pri regeneraciji vaše kože med spanjem in spodbuja nastajanje kolagena. Zasnovana je posebej za zmanjšanje 3 vrst gub:  na čelu, okoli oči in gub, ki nastajajo na ličnicah in okoli ust.