NIVEA šamponi in balzami v novi preobleki

NAS_1Novo leto, nova podoba! Tako kot vi so tudi NIVEA izdelki za nego las v novo leto vstopili v sijočem, prenovljenem videzu, ki skriva razburljivo vsebino. Nova preobleka prinaša ženstven in minimalističen dizajn, vendar ob tem še vedno ohranja vse prepoznavne elemente NIVEA izdelkov za nego las. Nova embalaža je zasnovana tako, da lahko iz nje iztisnete vse do zadnje dragocene kapljice. Ker pa videz ni vse, se nova oblika ponaša z revolucionarno vsebino. Naši lasje so vsakodnevno izpostavljeni različnim zunanjim vplivom, zato ni presenetljivo, da utrpijo močne poškodbe.

Nova formula NIVEA izdelkov za nego las je obogatena z dragocenim kompleksom Nutri-Essences, ki vsebuje dve inovativni učinkovini:
• Olje makadamije je zaradi visoke vsebnosti omega maščobnih kislin znano po svojih negovalnih lastnostih. Njegova ključna prednost je, da prodre globoko v lase, jih okrepi in izboljša njihovo prožnost.
• Posebna sestavina Eucerit®, takoimenovani »lepotni vosek«, je zaradi svoje učinkovitosti že desetletja osnova klasične kreme NIVEA. Zaradi svoje voskaste sestave lase neguje in zaščiti od zunaj.

NIVEA Repair & Targeted nega za suhe, obremenjene lase
Negovalni šampon in balzam NIVEA Repair & Targeted care vsebujeta inovativno tehnologijo KeraDETECT, ki prepozna poškodovane dele las in obnovi njihovo zdravo strukturo in prožnost tam, kjer je to potrebno. Lase zaščiti in naredi voljne ter čudovito mehke.
Kar 96,6% zadovoljnih uporabnic, vključenih v testiranje, meni, da šampon NIVEA Repair & Targeted care naredi njihove lase mehke in voljne in bi ga zato priporočile svoji najboljši prijateljici.

NIVEA_Repair_Targeted_Care_balzam copy NIVEA_Repair_Targeted_Care_Sampon copy

»Po uporabi šampona in balzama sem imela zelo mehke lase. Imela sem občutek, da so moje konice res zaščitene. Lasje soostali tudi par dni lepi, ne mastni. Razcepljene konice so bile po uporabi šampona in balzama manj vidne«. – Mojca

NIVEA Balanced & Fresh Care šampon za lase, ki jim primanjkuje živahnosti
Šampon Balanced & Fresh Care z izvlečkom citronske melise in tekočim keratinom je primeren za normalno do rahlo mastne lase, ki jim primanjkuje energije. Lasem podari svež občutek, ki jim daje novo energijo. Za poživljen in svež občutek.

NIVEA HAIR_Balanced_Fresh_Care_Sampon copy

NIVEA Blonde Care nega za barvane blond lase ali pramene
Šampon in balzam Blonde Care globinsko navlažita in regenerirata barvane svetle lase, ki hitro izgubijo zdrav videz in postanejo grobi in suhi. Vaši lasje bodo ponovno sijoči in naravno mehki.

NIVEA_Blonde_Care_sampon copy NIVEA_Blonde_CarE_Balzam copy

NIVEA Color Care & Protect nega za barvane lase
Šampon in balzam Color Care & Protect preprečujeta bledenje barvanih las, poudarjata intenziven barvni sijaj in globinsko regenerirata lase. Vaši lasje bodo videti sveže barvani, gladki in zdravi.

NIVEA_Color_Care_Protect_bazlam copy NIVEA_Color_Care_Protect_Sampon copy

NIVEA Diamond Gloss Care nega za srednje dolge do dolge lase brez leska
Srednje dolgi do dolgi lasje so lahko videti pusti in brez življenja ter niso sijoči in mehki. S šamponom in balzamom Diamond Gloss z drobnimi delci diamantov in s tekočim keratinom bodo vaši lasje živahno zibali in odsevali čudovito svetlobo. Za zapeljiv diamantni sijaj in ljubko živahnost.

NIVEA_Diamond_Gloss_Care_Sampon copy NIVEA_Diamond_Gloss_Care_balzam copy

NIVEA Diamond Volume Care nega za normalne do tanke lase
Tanki lasje imajo manj volumna in zato potrebujejo nego, ki jim povrne ravnovesje in podari volumen. Šampon in balzam Diamond Volume Care s finimi diamantnimi delci in tekočim keratinom hkrati poskrbi za volumen in bleščeč sijaj hkrati. Lasje bodo vidno bolj lahkotni, gladki in sijoči.

NIVEA_Diamond_Volume_Care_balzam copy NIVEA_Diamond_Volume_Care_sampon copy

NIVEA Intense Care & Repair nega za poškodovane lase
Šampon in balzam NIVEA Intense Care & Repair z dragocenimi proteini, naravnimi olji in tekočim keratinom globinsko regenerirata poškodovane lase, grobe ali krhke lase ter zmanjšata lomljenje in cepljenje ter jim povrneta zdravje, sijaj in lesk.

NIVEA_Intense_Care_Repair_Sampon copy NIVEA_Intense_Care_Repair_bazlam copy

NIVEA Volume Care nega za lase brez volumna
Lepi lasje so brez volumna lahko videti pusti in brez življenja. NIVEA Volume Sensation šampon in balzam s sistemom Style Infusion in tekočim keratinom zagotavljata dolgotrajen in čudovit volumen, ki vaši pričeski podari teksturo, obenem pa las ne obteži. Za izjemen občutek bujnih in poživljenih las.

NIVEA_Volume_Care_Sampon copy NIVEA_Volume_Care_Balzam copy

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si