NIVEA: Spustite mladost na svoj obraz

NIVEA_NASGRAZIA tokrat predstavlja NIVEA Cellular Perfect Skin linijo negovalnih izdelkov!

Vaš pravi jaz je brez dvoma mladosten in sijoč, a z leti kožne celice potrebujejo malce spodbude, da zasije tudi na vašem obrazu.

Mladosten sijaj je nepogrešljiva lastnost vsake lepe kože. A z leti postaja manj napeta in manj sposobna tvoriti lastno vlago. Če k temu pristavimo še stresni vsakdan in negativne vplive okolja, se brez pravilne nege posledicam na koži le stežka ognemo. Na koži se pričnejo tvoriti majhne gubice in linije, ten kože pa je videti pust in utrujen.

Pri teh, večini dobro poznanih tegobah, na pomoč priskočijo negovalni izdelki iz linije NIVEA Cellular Perfect Skin. Ti kožne celice spodbujajo, da se vedejo kot mlajše in se kažejo kot čudovita, mladostno sijoča polt. Kombinacija celično aktivnih sestavin tako v hipu polepša polt, jo navlaži in dolgoročno deluje proti staranju. Nepravilnosti na koži se tako zgladijo na celični ravni, koža postane svilnata, gladka, vaš obraz pa tako ponovno mladostno zasije.

Sestavine v liniji, ki služijo mladostnemu videzu:
• Izvleček magnolije: Magnolijo v kitajski medicini uporabljajo že več kot 2000 let, saj celicam pomaga, da upirajo oksidativnem stresu. Ekstrakt vsebuje velike količine (95%) magnolola in honokiola, ki se borita proti nastajanju nečistoč.
• Lumicinol preprečuje nastanek starostnih peg in pigmentnih madežev. Rezultat je bolj enakomeren, mladostnejši ten že po dveh tednih uporabe. Luminicol obenem upočasni tudi nastajanje melanina in tako preprečuje nastajanje novih pigmentnih nepravilnosti.
• Mikropigmenti: Dnevni fluid in krema za sijoče oči imata inkapsulirane posebne mikropigmente, ki se sprotijo šele v stiku s kožo in s svojim odbijanjem in prepuščanjem svetlobe ustvarjajo svež, enakomeren, živahen in mladostno sijoč videz kože.
• Ob vsem tem izdelki za dnevno nego Cellular Perfect skin vsebujejo še faktorsko zaščito pred škodljivimi UVA/UVB žarki. Te so kar v 80% krivi za prezgodnje staranje kože, ki se odraža v obliki temnih madežev, gub in izgubi prožnosti.

NIVEA Cellular Perfect Skin fluid za popolno kožo ZF 15
Fluid za popolno kožo z lumicinolom, izvlečkom magnolije in inkapsuliranimi mikropigmentii, ki se sprostijo ob stiku s kožo in se prilagodijo tenu kože. Fluid odpravi nepravilnosti, vidno očisti pore in zmanjša pojavnost gub. Za popoln ten, ki izžareva mladostni sijaj.
Okvirna cena na prodajni polici za 50 mL: 14 EUR

NIVEA_1
NIVEA Cellular Perfect Skin nočna esenca
Koncentrirana, močna formula z lumicinolom in izvlečkom magnolije aktivno odpravi motnje pigmentacije in zmanjša gube. Lahka tekstura je obogatena z negovalnimi vlažilnimi sestavinami, zaradi katerih je koža na otip svilnata in voljna.
Okvirna cena na prodajni polici za 40 mL: 14 EUR

NIVEA_4

NIVEA Cellular Perfect Skin krema za sijoče oči
Nežna, lahka formula z obarvanimi mikropigmenti, lumicinolom in izvlečkom magnolije zmanjša gube in opaznost temnih kolobarjev. Edinstveni koničasti aplikator omogoča natančen nanos na želene predele.
Okvirna cena na prodajni polici za 15 mL: 12 EUR

NIVEA_3

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si