NIVEA SUN za vso družino

Čas, ki ga preživite z bližnjimi, ustvarja najlepše spomine. Naj bo to poletje polno sončnih skupnih trenutkov! Za brezskrbna druženja zaščitite kožo pred soncem z NIVEA SUN izdelki za otroke in odrasle. V zelenem objemu dreves in s čudovitim pogledom na mesto s terase gradu Tivoli je NIVEA predstavila letošnjo linijo izdelkov za zaščito pred UV-žarki.

Pozdrav poletju z NIVEA SUN linijo
V osrčju parka Tivoli je NIVEA pričarala pravo tropsko vzdušje s poletnimi ritmi Eve Boto, osvežilnimi koktajli in NIVEA SUN popolno zaščito pred soncem za vso družino. Za povabljene otroke je poskrbela klovnesa Eva Škofič Maurer, ki je prinesla nasmehe na obraze. Po letu dni smo se tako znova družili skupaj z novinarji, uredniki in vplivnicami ter njihovimi otroci, ki so uživali v popoldanskem druženju.

Vesel in varen skok v poletje
Letošnje linije NIVEA SUN izdelkov za dojenčke in otroke prinašajo formule, posebej razvite za zaščito zdravja kože ne glede na starost. Ker mehanizem zaščite in sposobnost proizvodnje melanina pri otrocih še ni razvit, je njihova koža bolj nagnjena k draženju in občutljivosti, zaščitna plast pa je šibkejša in tanjša.

Da nam skrbi ne bodo pokvarile razpoloženja, moramo kožo zaščititi pred UV-žarki in poškodbami zaradi sonca. Ker pa pri NIVEA ne skrbijo samo za kožo, temveč tudi za naš planet, so izboljšali formule izdelkov za zaščito kožo, da so postale bolj trajnostne: nove formule izdelkov NIVEA SUN so v skladu s havajskim zakonom o zaščiti koralnih grebenov, ne vsebujejo UV-filtrov oktinoksata, oksibenzona in oktokrilena ter so brez mikroplastike. Še več, embalaža je biološko razgradljiva, zato ne bremeni dodatno okolja.

 Za ohranjanje zdrave in negovane kože, izpostavljene soncu, je treba upoštevati 5 zlatih pravil:

1. Izogibajte se soncu med 11. in 16. uro, ko so UV-žarki najmočnejši.
2. Pri prvem sončenju uporabite višji ZF in postopoma nižjega. Koža bo porjavela tudi ob uporabi višje zaščite pred soncem.
3. Nanesite na kožo zadostno količino izdelka za zaščito pred soncem (približno 2 mg kreme za sončenje na cm2 površine kože).
4. Nanos ponovite vsaki 2 uri in vedno po kopanju, potenju in otiranju z brisačo.
5. Navlažite in negujte kožo tudi po sončenju z izdelki NIVEA SUN.

Foto: PR in Ana Kovač

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si