NIVEA toaletna vodica zanjo in zanj

Dišave imajo v življenju poseben pomen. NIVEA je ujela dve posebni dišavi v lastni toaletni vodici zanjo in zdaj tudi zanj.

Če dišava zaznamuje pozitiven spomin, jo ponotranjimo za vse življenje. Za mnoge je vonj kreme NIVEA eden od teh spominov – na otroštvo, varnost, nego. Ta značilni vonj je ujet v NIVEA toaletni vodici za ženske in lahko dan za dnem oživlja spomine, ko ga razpršite na kožo. Izdelek je poklon priljubljeni vsestranski kremi NIVEA in je bil razvit v sodelovanju z Isabelle Abram, ki že 15 let dela za znane proizvajalce parfumov.
Zdaj je na voljo tudi značilna dišava za moške. Odlikuje se z zeliščnimi in obenem svežimi notami, ki so združene v novi NIVEA Just Blue toaletni vodici. Moderen, moški vonj z nabojem svežine.

 

NIVEA toaletna vodica (30 ml; 21,50 €); NIVEA MEN Just Blue toaletna vodica (30 ml; 21,50 €).

 

Dve neobičajni, pa vendar klasični toaletni vodici sta lahko lepo darilo za vam ljub par v prihajajočih praznikih, njun vonj pa bo morda kmalu obujal spomin na božične praznike iztekajočega se leta.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri