NIVEA URBAN SKIN s celovito zaščito pred vsakdanjim stresom


Koža potrebuje zrak, da lahko diha in uživa v spokojnem nočnem spancu. Polno in turbulentno življenje v velikem mestu lahko hitro pripomore, da je koža prezgodaj videti utrujena. Nova linija NIVEA URBAN SKIN nudi celovito zaščito pred vsakdanjim stresom, ki ga prinaša urbano okolje.

Z najljubšo skladbo, ki nam igra v slušalkah, in barvitimi uličnimi aktivnostmi imamo veliko razlogov, da ljubimo življenje v mestu. Služba, ki nam nudi zadovoljstvo, dobri prijatelji, najboljše trgovine in klubi, parki, bari z okusnimi prigrizki in najljubši fitnes studio – vse je pri roki.
Toda kjer je na kupu veliko ljudi in priložnosti, je tudi večja koncentracija emisij izpušnih plinov, delcev umazanije in trdnih delcev – okoljskih onesnaževalcev, ki resno obremenjujejo kožo. Neizprosni sovražniki lepote so prav tako suh zrak v ogrevanih prostorih in prostorih s klimatskimi napravami, migotajoči računalniški zasloni in hiter življenjski slog. Naša koža se odzove s prezgodnjim staranjem, razdraženostjo, nepravilnostmi, utrujeno poltjo in neravnovesjem.
Nova linija za nego kože NIVEA URBAN SKIN predstavlja zaščito in obenem tečaj samoobrambe za kožo: pomaga, da se koža zaščiti in sama brani pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Linija NIVEA URBAN SKIN obsega zaščitno dnevno kremo, okrepitveno nočno kremo in čistilno masko, ki kožo očisti globoko v porah. Linija vsebuje izvleček ekološkega zelenega čaja in hialuronsko kislino ter ima stabilizacijsko pH-vrednost, ki ustreza fiziološki vrednosti kože, zato optimalno podpira kožo pri izpolnjevanju njenih nalog.
Posebni, izjemno visoko učinkoviti antioksidanti imajo kot dobro raziskani in preizkušeni lovilci prostih radikalov različne pozitivne učinke na koži. Študije so dokazale, da antioksidanti v URBAN SKIN DETOX NOČNI KREMI okrepijo naravno zaščitno funkcijo kože. Že po enem tednu redne uporabe je koža zjutraj bolje zaščitena pred prostimi radikali. URBAN SKIN DEFENSE DNEVNA KREMA z ZF 20 vsebuje licochalcon A, naravni antioksidant, ki deluje proti dnevni svetlobni obremenitvi in pomiri kožo. URBAN SKIN DETOX 1-MINUTNA MASKA z izvlečkom magnolije je posebej učinkovita proti okoljskim onesnaževalcem. Naravna bela glina, imenovana tudi kaolin, v le eni minuti deluje kot magnet, ki iz kože potegne olje, sebum in umazanijo, obenem pa dolgotrajno preprečuje pojav nepravilnosti in omogoča koži, da spet svobodno zadiha.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si