NIVEA: vlažilna nočna nega

Fraza ‘lepotni spanec’ morda res zveni obrabljeno, a v starih modrostih se največkrat skriva prenekatera resnica. Kvalitetno prespana noč je do našega telesa dobrodejna na mnogo načinov, navzven pa se najhitreje opazi po lepi in sijoči koži.

Sodobni način življenja s svojim hitrim tempom ponuja mnogo bližnjic do lepšega videza in boljšega počutja, a k temu navsezadnje še vedno največ prispeva kvalitetno prespana noč. Telo in koža po dnevnih naporih potrebujeta zadostno količino počitka. Šele takrat si lahko opomoreta, regenerirata in obnovita celice, ki so neprestano podvržene negativnim vplivom okolja.

NIVEA_1Koža je popolno ogledalo našega počutja
Medtem ko vseobsegajočega učinka stresnega življenja na naše telo največkrat navzven ne opazimo takoj, pa je koža organ, ki našemu zdravstvenemu stanju in počutju nudi popolno ogledalo. Neprespanost, onesnažen zrak, slaba prehrana in površna nega vodijo v utrujen videz, ki se kaže v sivkasti polti brez sijaja, poveča pa se tudi izraznost gub in linij.

Koža pač ne sklepa kompromisov in tako za bolj sijoč, zdrav videz poleg izdatne nege potrebuje vsaj sedem ur spanca dnevno. Šele v času počitka lahko prične z naravno regeneracijo in obnavljanjem povrhnjice, ko nadomešča odmrle in poškodovane celice z novimi, ki koži vračajo izgubljeni sijaj. Šele takrat je učinkovita tudi nočna nega, ki s svojimi učinkovinami koži pomaga do lepšega in bolj zdravega videza.

Krema za vlažilno nočno nego NIVEA Q10plus vsebuje inovativno formulo s koži naravnim koencimom Q10, raven katerega s staranjem v koži upada. Ker ta koži dobrodejni koencim deluje kot antioksidant, njegova zmanjšana količina kožo dela vedno bolj ranljivo in obremenjeno. To se med ostalim kaže tudi v pospešenem nastajanju drobnih linij in gubic. Nočna krema je obogatena tudi s koži lastnim kreatinom, ki kožne celice oskrbi s potrebno energijo.

Vlažilno kremo za nočno nego NIVEA Q10plus zvečer nanesemo na dobro očiščeno in tonificirano kožo, ta pa se ob uporabi hitreje obnavlja in regenerira. To se nenazadnje kaže v zmanjšani pojavnosti gubic in bolj sijočem, gladkem videzu.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si