Noro zaljubljena J. Lo odločena uspeti z naslednjim albumom

46-letna pevka Jennifer Lopez, ki je vsak dan videti bolje, se je odločila, da se bo vrnila k založbi Epic Records, s katero je sodelovala že na začetku svoje kariere. Le-to je verjetno posledica slabe prodaje njenega zadnjega albuma A.K.A., ki je izšel 2014, v istem letu pa so prodali le 71 tisoč izvodov. Pravo razočaranje v primerjavi z njenim albumom This is Me… iz leta 2002, ki se ponaša s kar 2,6 milijoni prodanih izvodov.

J_LO

Zaljubljena J. Lo in Casper v New Yorku

Zvezdnica je kljub temu zadnje čase pogosto nasmejana, k čemur gotovo pripomore tudi igralec Casper Smart, zvezo s katerim je J. Lo potrdila že januarja letos, ko je gostovala v oddaji Ellen DeGeneres. Zvezdnica je nekaj časa preživela v New Yorku, kjer se je seveda največ časa družila z novim izbrancem, takole (spodaj) pa so jo paparaci  med zapuščanjem veleblagovnice Barney’s v Los Angelesu ujeli v petek.

51987699 Actress and singer Jennifer Lopez was spotted leaving Barney's New York in Los Angeles, California on March 4, 2016. Jennifer recently returned back to LA after being in New York with her boyfriend. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Foto: JLP

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si