Noro zaljubljeni v poletje


Če bi lahko poletje shranili v lonček, kaj bi bila najpomembnejša sestavina? Topli sončni žarki? Mivka in pljuskanje morja? Ali edinstveni vonj poletnih dni, ki vas spominja na nedavne počitnice, sonce in rahel vetrič, dneve, preživete na plaži ali v go
rah?

Značilna in dobro znana dišava zaščite NIVEA SUN je že leta vrhunski poletni vonj – toda na voljo je bila samo ob nanosu zaščite pred soncem. NIVEA je zdaj ustvarila doživetje tuširanja, ki vas takoj ponese nazaj v poletne dni.

Vonj poletja pod vašim tušem

“Za naš novi gel za tuširanje smo ustvarili doživetje poletnega vonja, ki vnaša priljubljeni vonj izdelkov NIVEA SUN v kabino za tuširanje,” razlaga dr. Silke Garmatz z oddelka za raziskave in razvoj podjetja Beiersdorf. Dišava je zasnovana tako, da ustvari topel in obenem svež in vesel občutek. Zato gel za tuširanje vsebuje originalni vonj izdelkov NIVEA SUN: note, kot so mandarina, bele cvetlice, vrtnica, pomarančni cvet in sandalovina. “S to sestavo smo želeli ustvariti enako doživetje vonja, kot ga nudi naša linija NIVEA SUN, ko jo uporabljamo na počitnicah: sproščujoč, nepozaben in negovalen občutek.” Z NIVEA Love Sunshine gelom za tuširanje vas misli preprosto odnesejo stran, da se počutite, kot da ste spet na plaži. Čudovito doživetje poletnega vonja se skriva v prozorni, sveži formuli, ki kožo prekrije z nežno peno.

 

 

Še dva energična poletna vonja

Gelu za tuširanje NIVEA Love Sunshine se v trendi in čudovito dišeči poletni izdaji pridružujeta še dva energična poletna vonja. Gel za tuširanje NIVEA Love Outdoor z vonjem po eksotični limonski travi in morsko navdihnjen gel za tuširanje NIVEA Love Waves bosta v vas prebudila spomine na vaše najlepše poletne pustolovščine.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si