Noseča Kim Kardashian v oprijetem outfitu in ljubosumna na Kylie

Noseča Kim Kardashian je bila včeraj v oprijeti svetlo roza in nekoliko prosojni obleki opažena med zapuščanjem produkcijske pisarne v Kaliforniji. Zvezdnica pričakuje drugega otroka z raperjem Kanyejem Westom, za katerega je prepričana, da se ne more kosati s sestrinim fantom, raperjem Tygo, ki je prav tako kot Kanye s Kim, s Kylie posnel zapeljiv videospot.

[sliderpro id=”375″]

Kim je svojim prijateljem zaupala, da v videospotu med Tygo in Kylie manjka kemije. Kylie bi rada oponašala Kim, vendar ji ne uspeva. Kim je prepričana, da je videospot Bound 2 epski in neverjeten v vseh pogledih. Pravi, da kemija med njo in Kanyejem ne more biti umetno ustvarjena, razkriva vir iz bližine gospe West.

KIM_KYLIE

Kim&Kylie (Instagram @kimkardashian)

Je Kim morda le nekoliko ljubosumna? Nas noben od videospotov ni posebej navdušil, katera je v videu svojega fanta bolje nastopila, pa presodite sami …

Kylie Jenner v videospotu Stimulated

 

Kim Kardashian v videospotu Bound 2

 

Kako in s kom je Kylie Jenner praznovala svoj 18. rojstni dan, preverite TUKAJ!

Foto: JLP

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri