Notranja dekoracija, ki bo ustvarila pridih razkošja

Med brskanjem po Instagramu ali revijah za notranje oblikovanje vsekakor najdemo veliko navdiha, a lahko hkrati postanemo celo nekoliko depresivni, ko se zavemo, da dom, ki izgleda razkošno, zahteva tudi veliko vlaganja v drage stvari. Čeprav se strinjamo, da okrasitev doma zahteva določene naložbe, je dobra novica ta, da obstajajo dodatki, s katerimi lahko dosežemo želeni učinek, ne da bi porabili veliko denarja! Gre za malenkosti, vendar tiste, ki resnično naredijo razliko.

V nadaljevanju si poglej, s katerimi dostopnimi trendi, ki trenutno dominirajo v notranjem oblikovanju, lahko v vaš dom vnesete pridih razkošja, brez da bi za to zapravili celo premoženje. Kdo ve, morda jih že imate doma …

 

1. Stekleni zvonovi

IG: @peonylim

Stekleni zvonovi so vedno videti elegantno in razkošno, v trgovinah pa jih je mogoče najti po zelo ugodnih cenah. Pod njim lahko hranite praktično karkoli, vse od umetnih rastlin, sveč, školjk, spominkov … – v bistvu vse, kar želite poudariti. GRAZIA nasvet: sezonsko spreminjajte dekoracijo pod steklenim zvonom, da boste ves čas v trendu.

 

2. Svetilke geometrijskih oblik

IG: @pernilleteisbaek

Razsvetljava igra pomembno vlogo pri ustvarjanju vzdušja v vašem domu, zato ji morate posvetiti posebno pozornost. Če želite v svojem domu kanček razkošja,  se odločite za svetilke s presenetljivo, nenavadno obliko, med katerimi so geometrijske oblike še posebej priljubljene.

 

3. Marmor

IG: @aimeesong

Najbrž nam ni treba dodatno razlagati, da je marmor izredno eleganten material. Poleg kuhinje in kopalnice lahko zanj poiščete mesto tudi v drugih prostorih, tako da izberete preproste in okrasne detajle v tem videzu.

 

4. Ratan

IG: @katherine_ormerod

Ratan je poleti zelo priljubljen, saj nas neustavljivo spominja na morje, plažo in na sproščeno vzdušje. Morda je ravno to razlog, da mu v svojem domu zagotovite kotiček, ki vas bo v vsakem trenutku spominjal na to, kar imate radi. Ratan je najbolje vključiti v prostor v obliki pohištva ali pa v obliki detajlov, kot so na primer košare za shranjevanje manjših predmetov.

 

5. Žamet

IG: @heartzeena

Tako kot marmor, je tudi žamet material, ki pooseblja eleganco. Ni res, da je ta material izključno zimski – postopoma ga vključite v vaš dom in očaral vas bo!


			
						
					  			  

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si