Nov hišni ljubljenček Tjaše Kokalj in Polone Požgan!

Tjaša Kokalj Jerala in Polona Požgan z iRobotom_

Manekenka in voditeljica Tjaša Kokalj Jerala je polna zaposlena mlada ženska. Od jutra do večera je zaposlena z različnimi obveznostmi, pri katerih mora biti vedno urejena. Tako kot je urejena sama, si tudi za svoj dom želi, da bi bil vedno čist in pripravljen na sprejemanje obiskov. Zato je bila zelo vesela povabila podjetja, ki ji je podarilo pravega hišnega ljubljenčka – robota, ki bo pospravljal in čistil namesto nje.

Tjaša Kokalj Jerala in njen iRobot_2

“To je res krasno,” pravi lepotica Tjaša Kokalj Jerala: “Ko zjutraj odidem od doma, vklopim mojega robota, in ko se vrnem, je vse čisto. Ker ga vklopim vsak dan, se prah sploh ne utegne nabirati.”

 Polona Požgan in njen iRobot_

Podobno razmišlja tudi TV kuharica Polona Požgan, mati dveh živahnih sinov, ki komaj vleče konec s koncem. Ker se tudi njena oddaja Polona ga žge snema v njenem domu, ji je še kako pomembno, da ima čisto in pospravljeno. Zato se je, v svojem značilnem slogu, pošalila: “Od danes dalje samo še ležim in dajem komande!”

Podarite ga tistim, ki jih imate radi!

Hišnega ljubljenčka, iRobot-a, bi si želela vsaka ženska, sta še dejali. Svetujeta pa tudi, da ga podarite tistim, ki jih imate radi. Poslovni ženski, ki preprosto nima časa zase. Mamici, katere otročiček se neprestano plazi po tleh. Babici, ki ni vešča pospravljanja in se je v življenju že dovolj nagarala. Gre torej za novega pomočnika, ki v gospodinjstvih spreminja način čiščenja. Ta se prilagaja okolju in s senzorji zazna kakršnekoli predmete v prostoru, ki se jim počasi približa in jih dodobra očisti. Nova tehnologija poskrbi, da pametni sesalnik vizualizira točke na svojem zemljevidu, tako da ve, kje se nahaja in kje je že bil. Vrtljiva stranska krtača pa pometa prah in smeti stran od sten in vogalov direktno v čistilni sistem robota.Izjemna zmogljivost iRobota_

Posesa vse in se spravi povsod!

Neprekinjeno deluje tudi do dve uri, nato pa se samodejno napolni in nadaljuje s čiščenjem, dokler ne opravi celotnega opravila. Čisti tla in vse mogoče sesalne površine, gre tudi pod pohištvo, povsod kamor zmore doseči. Zajame vse notranje talne površine, medtem ko se povzdigne tudi na otroške igralne podlage, čistilna glava pa se prilagodi preprogam, kjer se skriva največ umazanije in prahu, z vklopom močnejšega  Carpet boost načina sesanja. Senzorji proti padcu poskrbijo, da ne pade po stopnicah.

Medtem, ko nas ni, iRobot pridno dela_

Koliko denarja bi porabili, če bi ure čiščenja plačali čistilnim servisom in koliko prihranili, če bi v tem času sproducirali novo poslovno idejo? Nov pomočnik, za katerim bežijo otroške oči, se po nekajkratni uporabi spreminja v družinskega člana, novega partnerja, ki skorajda deluje na zadovoljstvo. Aktivirate ga samo s pritiskom na gumb, ta pa za zmogljivo čiščenje uporablja kombinacijo tresenja, izločanja in sesanja, ko pa zazna preprogo, poveča sesalno moč za 10-krat. Dom ostaja brez lisastih sledi, vendar pa z veliko sijaja in čistega zraka. Nov pomočnik vam pomaga pri sesanju, da se vi lahko ukvarjate s stvarmi, ki vam jih prinaša življenje.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si