Nov izdelek, ki je že del našega vsakdana. Diši božansko!

Doslej ni bilo na voljo nobenega dezodoranta brez aluminija, ki bi nudil tudi zaščito pred potenjem in vlažnimi pazduhami. Prav zato predstavlja NIVEA novo generacijo dezodorantov, ki nudi oboje. Prepustite se zanesljivi formuli NIVEA Magnesium Dry roll-on dezodoranta, ki vsebuje naraven aktivni magnezij, s katerim zagotavlja svežino in zaščito pred neprijetnim vonjem na povsem naraven način.

 

Foto: IG @laurajadestone

 

V pomladnih dneh se veselimo sončnih žarkov, toda z višjimi temperaturami pride tudi potenje, ki lahko povzroči neprijetne vonjave in potne madeže na oblačilih. Z novim dezodorantom NIVEA Magnesium Dry roll-on, navdihnjenim z močjo narave, ste lahko brezskrbni. Formula z aktivnim naravnim magnezijem, brez aluminija ter etilnega alkohola, zagotavlja svežino in zaščito pred neprijetnim vonjem na povsem naraven način.

 

Pritegnite pozornost na pravi način

Potenje je povsem naraven pojav, brez katerega naše telo ne bi moglo delovati. Pomaga nam uravnavati temperaturo, tako da nas hladi. Če želite zmanjšati potenje, nosite oblačila iz naravnih materialov, kot so bombaž, lan in volna, ki imajo veliko moč vpijanja vlage. Izogibajte se prekomerno mastni ali začinjeni hrani ter alkoholnim pijačam in kofeinu, ki telo dehidrirajo in s tem spodbudijo potenje. V toplejših dneh in pred dogodki, ki povzročajo potenje, pijte veliko vode in uživajte hrano, bogato s kalijem, na primer banane, pomaranče, paradižnik in krompir. V vsakem primeru pa ne pozabite nanesti dezodoranta, ki bo izpolnil vaša pričakovanja. Pri izbiri bodite pozorni, da bo nudil dolgotrajno zaščito, imel prijeten vonj in ne bo dražil vaše kože. Izberite novi dezodorant brez aluminija NIVEA Magnesium Dry.

 

 

Nova generacija dezodorantov, navdihnjenih z močjo narave

Nežna formula brez aluminija (ACH) in etilnega alkohola ohranja vašo kožo zdravo in jo obenem krepi. Z NIVEA Magnesium Dry roll-on dezodoranti vam ne bo treba skrbeti zaradi razdraženosti pazduh, brez pomisleka jih lahko nanesete tudi po britju.

 

Ženstveni vonji in inovativna oblika doziranja

Uživajte v dveh čudovitih različicah ženstvenega vonja NIVEA Magnesium Dry roll-on dezodorantov, z vonjema Fresh Floral in Pure Aqua. Njuna posebnost se skriva tudi v inovativni obliki doziranja. Drugače kot pri običajnih roll-onih je njuna steklenička obrnjena na glavo, kar bistveno olajša doziranje, uporabo in nanos.

 

NIVEA Magnesium Dry roll-on dezodoranti:

• Zaščita pred potenjem, navdihnjena z močjo narave.
• Za zdravo in lepo kožo.
• Brez aluminija (ACH) in etilnega alkohola.
• Dermatološko potrjeno, da koža izdelek dobro prenaša.

Na voljo od aprila 2021.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si