Nov lepotni korak za takojšnjo brezhibnost

V enem  samem  koraku  ta  neobarvan gladilni  primer  popravi  znake  hitrega načina življenja in onesnaženega okolja. Večnamenski izdelek nudi naraven učinek »gole« kože za popoln izgled brez ličil, odlično pa se obnese tudi kot podlaga za ličila. Rezultat v samo 15 sekundah: brezhibna polt.

Razkrivamo vam skrivnostni korak za popolno kožo: Crème Prodigieuse® Boost

Inovativna formula deluje na 5 vidnih znakov, ki jih hiter način življenja in mestno okolje povzročata na koži:nepravilnostimotna in pusta poltmasten sijaj na določenih predelih obrazaznaki utrujenostiznaki staranjaTehnologija proti staranju, ki krepi kožona naraven načinIz   dneva   v   dan   multi-korekcijski   aktivni   kompleks   pomaga preprečiti  in  odpraviti  posledice  hitrega  načina  življenja  in onesnaževanja, ki se pojavijo na koži.Združuje 3 aktivne sestavine naravnega izvora za izboljšanje kožnih mehanizmov: izvleček iz cvetov jasmina,  ki  je  bogat  s flavonoli, ščiti kožo pred oksidacijo. Cvet ognjičaspodbuja sintezo  kolagena,  s  čimer  preprečuje  nastanek  prvih  gub. Riboza, naravni celični sladkor, pa poveča celično aktivnost in spodbuja sintezo kožnih proteinov, ki so odgovorni za čvrstost kože.

Tekstura z impresivnim izpopolnjevalnim učinkom in optimizirano naravno sestavo

Izziv: “brezhibna” polt brez pigmentnih madežev in brezkompromisno spoštovanje kožne bariere. Laboratorij NUXE je to dosegel s formulo, sestavljeno iz več kot 77 % sestavin naravnega izvora. Njena skrivnost je naravni prah silice, ki absorbira odvečen sebum in matira kožo, ter derivat biomimetičnega rastlinskega olja (skvalen, pridobljen iz olivnega olja), ki omogoča, da se lepo stopi s kožo.

Klinično je dokazano, da gladilni primer spoštuje naravno kožno ravnovesje. Prav tako je formula nekomedogena in brez kakršnega koli učinka »maske«. Njegov naraven zaključek »gole« kože obljublja popolno kožo tudi brez ličil.

Uporaba

Izdelek se nanaša z gladilnimi gibi predvsem na predele, ki jih želite popraviti (T-predel, izrazne linije, gube okoli nosu in ust).

Lahko ga uporabite zjutraj nad dnevno kremo za naravno lepo kožo ali pa tekom dneva za takojšnje polepšanje. Tiste, ki prisegate na naraven videz, primer nanesite po uporabi dnevne kreme za brezhibno polt. Lahko pa čezenj nanesete tudi ličila, saj primer zgladi polt in podaljša obstojnost ličil.

Cena, 30 ml: 25,00 €

 

Spoznajte celotno linijo izdelkov tukaj!

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si