Nov par na sceni

Letošnje leto bo NLB začinil z zvenečimi glasbenimi imeni. Čakajo nas presenečenja v obliki glasbenih mešanic sodelujočih glasbenih ustvarjalcev, ki bodo kot uvertura razgreli domače občinstvo in ga pripravili na razkritje skupne skladbe konec leta. Kdo ustvarja nove stihe letošnje glasbene letine in skrbi za svež veter na glasbeni sceni, si preberite spodaj.

V glavni vlogi nekonvencionalnega para nastopa skupina Elvis Jackson, ki slovi po sproščeni energiji in nalezljivi mešanci punk, rock, ska, metal in reggae glasbe. S pravo mero trdih ritmov bodo ob skrivnostni osebi doživeli nov preobrat in tako ob svoji 20. obletnici doživeli nekaj povsem novega …


NLBlender pa bo ponudil še mnogo več
Zaključno razkritje skupne skladbe, ki jo bodo ustvarili Elvis Jackson skupaj z izbranim glasbenim izvajalcem, se bo zgodilo na velikem koncertu v oktobru, že čez leto pa boste priča mojstrovinam enega najuspešnejših mash-up ustvarjalcev DJ Zeds. Zvezdan Simič – DJ Zeds. Ta bo zavrtel plesišče in ponudil več glasbenih poslastic, ustvarjenih iz del sodelujočih dveh glasbenih imen. Uporabnike NLB Pay v letošnjem letu čaka še veliko presenečenj. Poleg veliko svežih vsebin in nagradnih iger se dvema srečnežema obeta potovanje v samo osrčje glasbene umetnosti. NLB ju bo v sodelovanju s partnerjem Mastercard odpeljal na neprecenljivo doživetje, vse do slavnih Brit Awards 2019. Tu bodo imeli možnost od blizu spoznati svetovno znana glasbena imena in izkusiti svet rdečih preprog.

Vse dogajanje lahko spremljate na www.nlbpay.si.

#NLBlender #Mastercard #NLB

Foto: Miha Godec

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si