Nov parček: Kendall Jenner in Orlando Bloom

Že dalj časa krožijo govorice, da naj bi imela 19-letni supermodel Kendall Jenner in 38-letni igralec Orlando Bloom poletno romanco!

Zvezdnika naj bi se že dalj časa dobivala na skrivnih zmenkih, The Sun pa poroča, da naj bi se Orlando s Kendall dobil vsaj trikrat preden je spoznal ‘mamadžerko’ Kris Jenner, in sicer sta uživala na romantični suši večerji v Malibuju, na dnevnem izletu oziroma pohodu, skupaj pa sta se udeležila tudi prijateljevega rojstnega dne. Zaenkrat torej klasične hollywoodske lokacije za zmenke in če se, tako kot mi, sprašujete o razliki v letih …

Kendall Jenner Steps Out In New York City Orlando Bloom Shops At CVS With His Father & Son

„Razlika v letih ju ne moti kljub temu pa je še veliko prezgodaj, da bi lahko predvideli, ali se bo ta romanca razvila v nekaj resnega,“ je povedal vir iz bližine domnevnega para.

Orlando ima sicer iz njegovega zakona z Mirando Kerr, s katero sta se razšla leta 2013, že štiriletnega sina, od ločitve naprej pa so ga romantično povezovali še s Seleno Gomez (23), brazilsko lepotico Luiso Moreas (28) in Erico Packer (37). Pred Mirando je Orlando hodil tudi s Sienno Miller, Kate Bosworth in Vanesso Lachey. Ni kaj, igralec očitno pada na mlade lepotice in Kendall je nedvomno ena izmed njih …

Medtem pa 19-letna manekenka nima tako dolgega seznama bivših fantov, so jo pa nedavno povezovali z dirkačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom in nekdanjim članom skupine One Direction, Zaynom Malikom. A kot je videti, Kendall svoj čas in energijo raje usmerja v delo, zato močno dvomimo, da se bo v času, ko se njena kariera strmo vzpenja, spustila v razmerje z veliko starejšim igralcem.

Foto: JLP

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri