Nov parček: Kendall Jenner in Orlando Bloom

Že dalj časa krožijo govorice, da naj bi imela 19-letni supermodel Kendall Jenner in 38-letni igralec Orlando Bloom poletno romanco!

Zvezdnika naj bi se že dalj časa dobivala na skrivnih zmenkih, The Sun pa poroča, da naj bi se Orlando s Kendall dobil vsaj trikrat preden je spoznal ‘mamadžerko’ Kris Jenner, in sicer sta uživala na romantični suši večerji v Malibuju, na dnevnem izletu oziroma pohodu, skupaj pa sta se udeležila tudi prijateljevega rojstnega dne. Zaenkrat torej klasične hollywoodske lokacije za zmenke in če se, tako kot mi, sprašujete o razliki v letih …

Kendall Jenner Steps Out In New York City Orlando Bloom Shops At CVS With His Father & Son

„Razlika v letih ju ne moti kljub temu pa je še veliko prezgodaj, da bi lahko predvideli, ali se bo ta romanca razvila v nekaj resnega,“ je povedal vir iz bližine domnevnega para.

Orlando ima sicer iz njegovega zakona z Mirando Kerr, s katero sta se razšla leta 2013, že štiriletnega sina, od ločitve naprej pa so ga romantično povezovali še s Seleno Gomez (23), brazilsko lepotico Luiso Moreas (28) in Erico Packer (37). Pred Mirando je Orlando hodil tudi s Sienno Miller, Kate Bosworth in Vanesso Lachey. Ni kaj, igralec očitno pada na mlade lepotice in Kendall je nedvomno ena izmed njih …

Medtem pa 19-letna manekenka nima tako dolgega seznama bivših fantov, so jo pa nedavno povezovali z dirkačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom in nekdanjim članom skupine One Direction, Zaynom Malikom. A kot je videti, Kendall svoj čas in energijo raje usmerja v delo, zato močno dvomimo, da se bo v času, ko se njena kariera strmo vzpenja, spustila v razmerje z veliko starejšim igralcem.

Foto: JLP

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si