Nov trend: barvni šamponi


Najnovejša inovacija iz Schwarzkopf Professionala BOLD COLOR WASHES zagotavlja izrazito in živahno barvo z minimalnimi napori ter impresivno dolgotrajnimi rezultati! Zahvaljujoč semipermanentnemu delovanju šamponov brez sulfatov te visokopigmentirane formule zagotavljajo hitro koloracijo v samo enem koraku!

Povpraševanje po izraziti barvi se je v zadnjih petih letih več kot podvojilo, saj vse več strank v salonih želi izraziti svoje osebnosti z živahno barvo. Z močnimi vplivi iz japonske animacijske kulture, ki je sedaj izrazito popularna, trendi hiper stilizacije z močnimi odtenki nenehno naraščajo …

Kako delujejo BOLD COLOR WASH šamponi?
Visoko koncentrirane, brezsulfatne formule iz Schwarzkopf Professionala kreirajo tonirne odtenke na temnejših osnovah in intenzivne, živahne rezultate na svetlejših osnovah las; in kar je najboljše … intenzivnost barve se poveča z vsako uporabo!
Zahvaljujoč večkratnim metodam aplikacije lahko frizerji svojim strankam nudijo povsem prilagojene storitve, vključno z nanosom po celi glavi, za zanimiv in vpadljiv modni izgled, izrazito barvno osvežitev ali pa z različnimi kreativnimi tehnikami ustvarijo večtonirni učinek barvanja.

Unikatne prednosti in lastnosti produkta:
• Visoko koncentrirane formule za izrazite in intenzivne barvne rezultate, celo na temnih osnovah las.
• Hitro obarvanje s semipermanentnim delovanjem na osnovi šampona.
• Umivanje in obarvanje las v enem enostavnem koraku.
• Vizualen čas delovanja 3-5 minut in največ do 20 minut.
• Intenzivno sijoč lesk.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri