Nov trend umivanja las?

Tudi umivanje las ni več to, kar je bilo včasih. Onesnažen zrak, stres in drugi dejavniki precej vplivajo na počutje in videz naših las, zato so pri podjetju Schwarzkopf Professional razvili nov trend umivanja las. Glavni akterji le tega so trije Bonacure čistilni balzami, ki lase očistijo in jih zaščitijo. BC Cleansing Conditioners Collection iz Schwarzkopf Professionala je prvi micelarni sistem pranja las v obliki čistilnega balzama za nežno umivanje in zaščito vseh vrst las, ki nudi naravno mehkobo brez težnosti! Inspiriran iz negovalnih produktov za nego kože, brez sulfatov ter z mikro-emulgirano micelarno formulacijo očisti lase kot običajni šamponi, vendar z ekstra blagodejnim delovanjem, da ohrani naravne lipide in vlažnost las. Na voljo je v 3-eh variacijah: COLOR za barvane, MOISTURE za suhe lase in REPAIR za poškodovane lasne strukture.

Poenostavite čiščenje las – izmenično uporabljajte negovalno čistilni balzam in vaš izbrani šampon za ekstra nego & kondicijo las!

Čistilni balzam poiščite v salonih Schwarzkopf Professional ali v spletni trgovini Hair beauty: www.trgovina.hairbeauty.si

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si