Nov vonj zanj ARMANI CODE PROFUMO

ArmaniDa ne bomo vedno pisali samo o ženskih kozmetičnih izdelkih in dišavah, vam tokrat predstavljamo najnovejši vonj zanj, ki prihaja iz modne hiše Armani.

Možat, intenziven in živahen – vse to je nova moška dišava Armani Code PROFUMO, ki prevzame s toplimi barvami in povleče svet, v katerem je umetnost zapeljevanja življenjski slog. Popolna umetnost obvladovanja vseh kod.

Code PROFUMO je najnovejši vonj iz linije Armani Code, navdahnjen s popolno eleganco Armanijeve obleke, nepogrešljive izbire za vznemirljiv večerni izhod. Code PROFUMO odraža vznemirljivo igro zapeljevanja med moškim in žensko. Prebudi čute, očara in dvigne vzdušje na novo raven.

EKSPLOZIVNA VIBRACIJA
Armani Code PROFUMO odseva močno, neponarejeno možatost. Subtilno razkošje te očarljive dišave ustvari privlačnost, ki se ji ni mogoče upreti. Svetloba se preliva iz transparentne v bleščeče sijočo, iz teme noči v sijaj jantarja. Zapeljiva, močna in pogumna klasična bazna nota zrna tonke je okrepljena z akordom jantarja in lesnimi notami pepela stiraksa.
Razkošje glavnih not je naravnost briljantno. Vonj uvodoma predstavi esenca zelene mandarine v kombinaciji s svežo esenco zelenega jabolka in kardamoma. Nanje se navezujejo aromatične note sivke in esenca muškatnega oreščka, obogatene s sijočo svežino pomarančnega cveta v samem osrčju vonja. Absolut zrna tonke s poudarki tobaka jih nežno ovije s sugestivnimi lesnatimi akordi s primesjo jantarja. Bogate usnjene note esence stiraksa se mešajo s sladkobo pralin. Stapljanje vonja z usnjem je skoraj otipljivo. Vznemirjenje rase …

STEKLENIČKA … ENAKA, IN VENDAR DRUGAČNA
Odlikuje jo enaka, prepoznavna čistoča dizajna stekleničke Armani Code. Za izrazitejši učinek globine, moči in intenzivnosti je za Code PROFUMO uporabljeno debelejše steklo. Steklenička dišave Code PROFUMO je težja in videti še dragocenejša. Stopnjevan končni črni premaz odseva bleščeče odtenke sijočega jantarja. Bronasti čep je okrašen z monogramom s črkama GA. Takoj pod njim je širok črn pas, legendarni del Armanijeve obleke.

Armani_1

DIGITALNA INOVACIJA: REKLAMA, POSNETA Z UPORABO TEHNIKE DELJENIH ZASLONOV
Giorgio Armani Parfums je z uporabo tehnike deljenih zaslonov poskrbel za inovacijo na področju video oglaševanja. Televizijska kampanja za Armani Code PROFUMO je z drugim ekskluzivnim digitalnim video izdelkom za Armani Code prisotna tudi na družabnih omrežjih. Eksplozivne vibracije je utelesil Chris Pine, eden od najzapeljivejših mladih ameriških igralcev.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si