Nova Bvlgari dišava Omnia Paraiba

»Ne hodi, temveč poplesuje. Ne govori, temveč poje. Je eno z okoliško naravo; z razkošjem
kokosovih dreves, z zemljo, prepojeno z dežjem, in z modrino divjega in dišečega oceana…«

Jorge Amado

1

Omnia Paraiba
Bvlgari predstavlja novo poglavje kolekcije Omnia, albuma dišav in urokov, predogled čudes Brazilije: Omnia Paraiba. Mogočna himna energične države, ki je popolnoma edinstvena. Od Amazonije do slapov Iguazu, od baročne palete mesta Salvador do futuristične Brasilije, od plaž Ria do polj dragocenih kamnov rudnikov Minas Gerais in severovzhodne regije… Narava v Braziliji je čaroben kotel, ki se odpira proti milemu nebu. Brbotajoče rastlinje in minerali, ki jih lahko najdemo v tem planetarnem vrturezonirajo z energijo, ki v svoji intenzivnosti meji na psihedelično. Tropski raj poln neverjetno živih barv, dobronamernosti in darežljivosti in eklekticizma. Toliko je neverjetnih odnosov, ki jih najdemo v novi kreaciji Alberta Morillas-a: svetloba ekstravagantnega modro-zelenega dragulja se razlije v srce olfaktivne kreacije, kjer živijo rože in zlati sadeži – dragulj, ki je bolj redek in pogostokrat dražji od diamantov: paraibski turmalin.

2 Igriva, vesela dišava

ZGORNJE NOTE: Curaçao Bigarade pomaranča, marakuja
Igrivost sadne svežine, himna ljubezni do življenja, brazilska »Alegria«
Dišava se odpre s svežim in igrivim citrus začetkom, ki je kombinacija svetlečih in očarljivih tonalitet Curaçao Bigarade pomaanče in sočnega, sadnega mesa marakuje.
Nota, ki pritegne s svojo svetlečnostjo, lahkotnostjo in nežno brezskrbnostjo.

SREDNJE NOTE: pasijonka – brazilska gardenija
Brazilska bohotnost v vsej lepoti cvetne ekskluzivnosti
Ognjena narava Omnie Paraibe se razkriva v njenem srcu. Tako radodarna kot tudi dragocena, je kombinacija kremnega sončnega karakterja gardenije in eksotične sadno-cvetne note pasijonke.
Kombinacija, ki dišavi podari neverjetno globino.

OSNOVNE NOTE: semena kakavovca – esenca vetiverja
Čista čutnost Brazilcev, ki temelji na lepoti Narave
V svojih osnovnih notah, dišava dvigne temperaturo, ritem postane hitrejši in oblikuje se intenzivna
čutnost. Brezčasna eleganca vetiverja dišavi prinese elegantne, lesne in hipnotične elemente, ki se združijo z okusnimi prašnimi poudarki semen kakavovca. Kombinacija ustvari občutek kože, ki jo je pogrelo sonce.

Obraz dišave

Edita Vilkeviciute je popoln obraz in muza Bvlgarijeve Omnie Paraibe. Prečudovita litvanska manekenka brezčasno zajema njeno nežnost in njeno čutno naravo. Milina njenega obraza in telesa so naredili vtis na najboljše svetovne oblikovalce, medtem ko so fotografi očarani nad njeno naravno lepoto. Edita, ki je stalnica tako v svetu prestiža, kot v svetu mode, ima vse lastnosti ikonske manekenke. Kako predstavlja Bvlrarijevo žensko, pa si oglejte na posnetku spodaj …

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si