Nova C&A kolekcija pritegnila znane obraze iz modnega sveta

We Believe in Fashion – nova C&A kolekcija za vse, ki verjamejo v modo

 

Modna hiša C&A je ponovno predstavila navdihujočo kolekcijo, ki bo ljubitelje mode navdušila s svežim pristopom in dostopnimi aktualnimi trendi, kot jih videvamo na svetovnih modnih pistah.

 

 

V jesensko-zimski atmosferi zagrebškega parka Gromščica, kjer je potekala predstavitev nove C&A kolekcije, se je na enem mestu zbrala modna srenja iz Hrvaške, Slovenije in Srbije. Moto predstavljene kolekcije – We believe in fashion je pritegnil tudi glavno urednico slovenske revije GRAZIA, Špelo Štamol, ki se je v družbi modnih novinarjev, urednikov, blogerjev in drugih ustvarjalcev iz modnega sveta seznanila s prihajajočimi modnimi smernicami za jesen in zimo 2019/2020.

C&A je tokratni navdih črpal iz vzorcev in stilov 70-ih in 80-ih let prejšnjega stoletja, zato bodo v hladnejših mesecih v kombinacijah modnih navdušencev dominirali karo in cvetlični vzorci, pozornost bodo pritegnila plisirana midi krila, barvne palete vzorcev bodo posnemale jesensko listje, manjkalo pa ne bo niti umetnega krzna in usnjenih detajlov za kar najbolj moden kontrast.

V spodnji galeriji slik se nahajajo utrinki z modnega dogodka C&A Collection Room, kjer je dotična modna hiša pripravila ekskluziven vpogled v najnovejše modne kose znamk Yessica, Yessica Premium in CLOCKHOUSE.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

TOP 10 modnih kosov iz kolekcije C&A – We believe in fashion

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si