Nova Collistarjeva linija Nero Sublime

NERO_2Collistar, ena izmed vodilnih kozmetičnih hiš, predstavlja novo linijo Nero Sublime, ki je že na voljo v izbranih parfumerijah po Sloveniji!

Moč črnine, ki osvetljuje, popravlja in razstruplja!
Total black je nov, prefinjen pristop dermo-kozmetične nege: to je Nero Sublime®. Neverjetna moč, ki se skriva v njegovi visoko tehnološki črni sestavini in črni barvi formula, tekstura in embalaža – ki izdelku podari njegove neverjetne osvetljevalne, razstrupljevalne in popravljalne lastnosti.

Linijo sestavljata 2 izdelka mladostnega sijaja, ki ob stiku v trenutku razkrijeta svojo moč:
– Sublime Black Precious Serum, razstrupljevalni serum za več sijaja in zdrav videz polti
– Sublime Black Precious Cream, razstrupljevalna krema za več sijaja in zdrav videz polti (obraz & vrat)

Ne samo črno, temveč Nero Sublime®. Podrobnost, ki presega širino besed: vsaki ženski, ki sanja o nežnem izdelku, ki bi njeno kožo spremenil v popolno, se bodo s tem visoko-tehnološkim biserom, ki zagotavlja le najboljše, dobesedno uresničile sanje. Vsebuje namreč izredno učinkovite specifične aktivne sestavine, ki delujejo kot eliksirji, na primer izvleček črne orhideje, ki kožo ščiti in vlaži, izvorne celice bele gardenije, ki kožo obnavljajo in utrjujejo in hidroliziran črni biser, ki kožo osvetljuje in poživi.
Medtem ko se mehka in čutna tekstura seruma in kreme na naraven način zmeša s katerim koli kožnim tenom in ne pušča sledi, pa vsakodnevna uporaba teh visoko tehnoloških formul vidno izboljša zdravje kože, na njej pa pusti nežen vonj cvetja.

NERO_1Sublime Black Precious Serum – Osvetli, popravi, z učinkom razstrupljevanja
Predstavljamo vodilni izdelek linije, ki je to postal zahvaljujoč svoji neverjetni sposobnosti reaktivacije mladostnega potenciala, ki se skriva v vsaki koži, vendar pa se zmanjšuje s staranjem. Super koncentrirani črni serum, ki se ob nežni masaži stopi z vašo kožo, na njej ne pušča nikakršnih sledi. Ravno v trenutku, ko začne serum simbiotično vlažiti kožo, se razkrije njegova resnična moč popravljanja kože. Lahko ga uporabljate posamično ali skupaj z drugimi Collistarjevimi kremami.

Njegova negovalna učinkovitost je posledica ultra tehnološke formule, ki združuje aktivne sestavine izdelkov te linije in Collrepair™, ki kožo popravi in razstrupi, saj deluje tako na kožni površini kot tudi v notranjosti kožnih celic. Njegova moč je resnično revolucionarna, še posebej če pomislite, da se vsak dan na površini in v notranjosti kože nabere na milijarde strupov, ki upočasnjujejo proces naravnega obnavljanja kožnih celic. Ta čistilni, svetleči in inovativen serum ima učinek »instantnega fillerja«, ki vidno izboljša kožni ton, saj majhne gubice in nepravilnosti prekrije z intenzivnim sijajem.

UPORABA

Vsak dan, 365 dni na leto, ne glede na leta in ne glede na tip kože, vsakič, ko občutite, da vaša koža potrebuje osvežitev. Njegovo močno delovanje lahko občutite že ob prvem nanosu, ki pa bo z vsakodnevno uporabo postajalo le še bolj učinkovito – neverjetni rezultati v kratkem časovnem obdobju so zagotovljeni. Izdelek je sam po sebi popoln, lahko pa ga uporabljate tudi pod vsemi ostalimi Collistarjevimi kremami. Majhno količino izdelka nežno vmasirajte v obraz in vrat ter tako pospešite njegovo vpijanje v kožo. Nego zaključite z nežnim pritiskanjem obeh dlani ob svojo kožo.

NERO_3Sublime Black Precious Cream – Osvetli, popravi, z učinkom razstrupljanja
Še en »eliksir mladosti«, tokrat z bogatejšo, vendar enako nevidno teksturo, svetlo črne barve, ki se povsem stopi s kožo. Formula vsebuje liniji ekskluziven kompleks aktivnih sestavin, ki kožo regenerirajo, jo popravijo in razstrupijo, v tem primeru z obnovitvenim in anti-oksidantnim karnozinom.
Učinki so videti takoj in se z redno uporabo le izboljšujejo in krepijo: vidno izboljšani kožni ten, manj povešanja in raztezanja kože na obrazu in vratu ter manj gub in ostalih znakov staranja kože.
Najbolj pomembno pri vsem je, da splošni videz kože postopoma izboljša, za kar je zaslužna najbolj napredna tehnologija, ki so jo uporabili za razvoj tega izdelka – ki je rezultat izziva, ki so ga sprejeli pri Collistar Laboratories – ki, poleg čutnega izkustva, zaradi katerega je tako zelo prijeten za uporabo, tudi poveča količino odbite svetlobe, kar dodatno povečuje sijaj in zdrav videz polti. Svetloba kar žari iz notranjosti, nato pa se razprostre po površini kože.
Sublime Black Precious Cream reaktivira kožne mehanizme v njeni notranjosti in kožo osvobodi toksinov, ki upočasnjujejo njene biološke dejavnosti.

UPORABA

Vse leto, zjutraj in/ali zvečer, primerno za vse tipe kože in starosti.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si