Nova Comma v Aleji s pridihom svetovljanskega šika

Comma v Aleji odprla trgovino v najnovejšem notranjem dizajnu

Znamka Comma je odprla trgovino v najnovejšem notranjem dizajnu, ki daje pridih svetovljanskega šika in ženske samozavesti. Trgovina se nahaja v pritličju najsodobnejšega nakupovalnega centra Aleja v Šiški.

 

Comma v Aleji

 

Kot je za znamko Comma značilno, so vsi detajli natančno izbrani in povezani v celoto. Najizrazitejše so stenske tapete, s potiskom palminih listov, ki poživijo celotni ambient, lesena tla, ki dajejo občutek topline, medtem, ko so luči in ostali viseči elementi v obliki kakavovih zrn. V garderobi lahko sami izbirate željeno osvetlitev glede na priložnost za katero kupujete izbrani styling: dnevni, poslovni ali gala. Z veseljem vam v našem mini baru postrežemo s kavo.

Sodobno vzdušje vas vabi, da si v trgovini ogledate nove kolekcije Comma in Comma CI. Izbirate lahko med različnimi kolekcijami, trenutno pa je v ospredju posebna kapsul kolekcija »Today for Tommorrow« izdelana iz trajnostnih materialov. Ključni kos te kolekcije je kostim v izrazito roza barvi. Kolekcijo sestavlja še kombinezon, top in majice v različnih barvah. Trajnostni izdelki so označeni s črno – belo etiketo WE CARE.

Seveda so zraven omenjene kolekcije na izbiro še obleke v raznih barvah in vzorcih, za različne priložnosti, bluze, topi in hlače v različnih dolžinah. Barve si sledijo od izrazito roza, rdeče, črne do bež in klasične kaki. Slednja nevsiljiva, modna barvna odtenka se med seboj odlično kombinirata in ustvarita eleganten videz.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si