Nova Davidoff dišava zanjo in zanj

Pobeg v tropski raj ….

Predstavljamo novo dišavo DAVIDOFF COOL WATER EXOTIC SUMMER!

DAVIDOFF COOL WATER EXOTIC SUMMER je zgodba o tropskem paradižu, kjer nas belina peska in turkizna modrina morja, senca palminih dreves in sončne lagune odpeljejo daleč stran … v brezskrbnost. Skok v osvežujoče morje, vroče božajoče sonce in zvečer milijarda bleščečih zvezd na nebu. Tropski raj brez primere!

DAVIDOFF COOL WATER EXOTIC SUMMER

Bleščeča variacija originalne dišave, Cool Water Exotic Summer, zadiši po svežih citrusnih notah mandarine z dodatkom skrivnostne bazilike, žajblja in brinovih jagod. Srce dišave je zvesto hladni meti, v spodnjih notah pa dominira sandalovina. Živahna citrusno-aromatična dišava za moške.

1

 

DAVIDOFF COOL WATER WOMAN EXOTIC SUMMER

Sveža, toda nesporno ženstvena, Cool Water Woman Exotic Summer, osvoji najprej s slastnimi notami melone, ki se razvije v nežno, krhko srce šmarnice ter zaključi z obljubo bogatega irisa, njegovih koreninic. Čutna in ženstvena cvetno-sadna poletna dišava.

2

Edinstveno pakiranje DAVIDOFF COOL WATER EXOTIC SUMMER predstavlja živahen in vesel duh poletja. Ikonske stekleničke, »preoblečene« v rajske barve in motive palminih dreves, belega peska in čarobnega morja. Z barvnimi kodami, zvestimi originalu!  Vstopite v tropsko laguno in se prepustite užitku!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si