Nova dišava Calvin Klein – zanjo in zanj

Trenutek začetka. Pričakovanje in vznemirjenje večnosti. ‘Za vedno’ se pričenja ‘zdaj’ …

GRAZIA predstavlja ETERNITY NOW, novo dišavo blagovne znamke Calvin Klein, ki na prodajne police prihaja septembra!

CK_zanjoETERNITY NOW Calvin Klein – zanjo

sijoča – bohotna – čutna

ETERNITY NOW Calvin Klein ujame vznemirjenje in prvinska čustva novo rojene ljubezni … ko dva zaljubljenca ugotovita, da je to začetek večnosti. Skupaj sta ujeta v globokem trenutku čiste ljubezni, ki je ni mogoče zanikati in katere moči ni nihče od njiju pričakoval.

Dišava je nadaljevanje izvorne dišave; zgodba o cvetju, ki se prične z izbruhom svežine sočne nektarine, opojnega ličija in sorbeta kutine, ki kožo obdajo z niansami sijoče, mladostne, nezamenljive svežine. Srce se bohoti v bujnem šopku cvetja: potonika, cvetovi breskve in vlažni listi nerolija. Osnova nas popelje v svet kašmirja, čutnega ambroksa in dragocenega pačulija, ki nesporno pričajo o privlačni in močni ljubezni, glavni temi dišave.

Dišava: svetla cvetna dišava, ki zasvoji

Vrh: sočna nektarina, liči, sorbet kutine
Sredina: potonika, cvetovi breskve, listi nerolija
Osnova: kašmir, ambroks, čuten mošus
CK_zanj

ETERNITY NOW for men Calvin Klein  – zanj

vznemirjujoča – eksotična – moška

ETERNITY NOW for men Calvin Klein je pravo raziskovanje svežine z nedvomnim moškim seksapilom. Dišava se odpre z nepričakovanim začinjenim ingverjem, osvežujočo kokosovo vodo in janežem. Srce zaživi z zasvojljivimi notami karambole, cedrovih listov ter svežega pačulija. Osnova je čutna z maroškim lesom cedre, tonka oreški in vanilijo iz Madagaskarja.

Dišava: sočna orientalsko praprotna dišava

Vrh: začinjen ingver, kokosova voda, janež
Sredina: karambola, listi cedre, pačuli
Osnova : maroška cedrovina, tonka orešek, vanilija iz Madagaskarja

Steklenička

ETERNITY NOW Calvin Klein je reinterpretacija ikonske dišave ETERNITY Calvin Klein. Klasika, obujena v svežini modernosti. Prosojne stekleničke, sijoče, harmonične … Z romantičnimi linijami in barvnimi odtenki – rožnata za ženske in siva za moške. Zveste originalu. ETERNITY Calvin Klein. Poln topline in energije ljubezni.

Oglasna kampanja

ETERNITY NOW Calvin Klein oglasna kampanja tokrat predstavlja modela, ki sta par tudi v resničnem življenju. Jasmine Tookes in Tobias Sorensen sta upodobljena na črno-beli fotografiji, ki odlično predstavlja prvinska čustva ljubezni in močne emocije med dvema mladima zaljubljencema. Posneta v briljantni dnevni svetlobi je slika čudovit dokaz trenutka zavedanja, da se ‘za vedno’ pričenja ‘zdaj’. Njuna resnično avtentična privlačnost popolnoma pooseblja vrednote klasične dišave ETERNITY Calvin Klein in hkrati prekipeva od mladostne energije.

KAMPANJA

 Več pa na posnetku spodaj …

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri