Nova dišava Decadence by Marc Jacobs

Marc_jacobs_1Mmm …. opojno zapeljiva in razkošno bogata … prav takšna je nova dišava DECADENCE by Marc Jacobs, ki na naše prodajne police prihaja decembra!

Marc Jacobs Decadence je povabilo, da se potopite v svet razkošja. Drzen dizajn, glamurozna stvaritev in revolucionarna zasnova dišave. Dizajn z navdihom v eni od ikonskih Marc Jacobs torbic. Decadence dviguje duha Marc Jacobs dišav na povsem nov nivo razkošja.

Dišava je delo mojstrice Annie Buzantian, Decadence pa je razkošen čuten lesen vonj, ki naravnost ujame strastno naravo sočne italijanske slike, zlat žafran in žamete iris. Srce se bogoti v opojnosti bolgarske vrtnice in kremnih nians sambaškega jasmina. Seksi tekoč jantar in topel papirusov les pa ustvarita prefinjeno dišavo s podpisom glamurja.

VRH: ITALIJANSKA SLIVA, IRIS, ŽAFRAN
SRCE: BOLGARSKA VRTNICA, JASMIN, IRIS
OSNOVA: TEKOČ JANTAR, VETIVER, PAPIRUSOV LES

Čarobna dišava je ujeta v dekadentno ženstveno steklenično in zaprta z eksotičnim pitonskim pokrovčkom. Zlata veriga in črn svilen cof. Novodobni glamur, bogati materiali in opojni detajli – prvovrstna prefinjenost tudi v zunanji embalaži z razkošnim žametom in zlatim logotipom.

Obraz dišave, ki ga je v objektiv ujel fotograf Steven Meisl, pa je brazilski supermodel Adriana Lima.

Marc_jacobs_2

Zapeljivo kampanjo si oglejte na posnetku spodaj …

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si