Nova dišava GABRIELLE CHANEL


CHANEL predstavlja dišavo njihove ustanoviteljice, kultne GABRIELLE CHANEL.  Za utelešenje novega vonja je hiša izbrala njihovo ambasadorko in prijateljico Kristen Stewart, ki ji močna in odločna osebnost, kariera, ki jo pelje z drznimi umetniškimi odločitvami, in popolnoma svobodno življenje omogoča popolno prileganje vlogi.
Dišava, ki je preplet strasti, ljubezni, hrepenenj, veličastnega poguma in strastne ženstvenosti, je ustvarjena, da se zlije z žensko ne glede na to, kakšno življenje živi, je univerzalni poklon duhu nepozabne Gabrielle.
Promocijski video, v katerem blesti Kristen, govori o dirki proti svobodi, o bitkah, ki jih vedno znova bojujemo ženske.
Dišava, ki se vas bo dotaknila, tako kot je to znala in še vedno zna samo ona – Coco Chanel, je na voljo že tudi pri nas!

NE ZAMUDITE: V septembrski številki GRAZIE boste v ekskluzivni zgodbi lahko prebrali vse o kultni ženski in dišavi ter intervju s Kristen Stewart.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri