Nova dišava Jimmy Choo ILLICIT

JIMMY_CHOOGRAZIA predstavlja najnovejšo dišavo blagovne znamke Jimmy Choo – ILLICIT, ki bo v Sloveniji na prodajnih mestih Jimmy Choo na voljo septembra!

Hipnotičen in ženstven vonj je skoraj kot prepovedan sadež. V hipu namreč osvoji naša čutila, ali kot je povedala Sandra Choi, kreativna direktorica blagovne znamke: „ILLICIT je utelešenje drznih Jimmy Choo žensk. Je žareča in hipnotična dišava za vse, ki uživajo v življenju.“

Povsem edinstvena olfaktivna izkušnja z blagodejnim in prijetnim ingverjem, ki se spogleduje z ženstveno vrtnico ter prefinjenim jasminom, preden se razkrije njegova prepoznavnost: gurmanski medeno-ambrasti akord. Nežno prepleten s sandalovino je pravi senzorični užitek!

ILLICIT je delo parfumerke Anne Flipo, ki mu je želela vdihniti resnično svojevrsten pečat. Zamislila sem si drzno dišavo z močnim podpisom, zato sem začela precej kipeče in se nato umirila pri edinstveni osnovi. Zgrajen okoli čutnosti in odvisnosti ILLICIT ponuja prav poseben sijaj in brezčasno eleganco.”

Note

Vrh: ingver in grenka pomaranča

Srce: vrtnica in sambaški jasmin

Osnova: medeno-ambrast akord in sandalovina

Steklenička

Močna, večslojna  ILLICIT steklenička je kot kristal s tisočerimi odtenki. Art deco stil in arhitekturna siluheta, odeta v zlate odtenke s srebrnim pokrovčkom. Sodoben in moderen simbol razkošja.

Pakiranje

Z navdihom v zlatem usnju, ki je prisotno v kolekciji Jimmy Choo za pomlad-poletje 2015 in ponazarja glamurozni duh s kančkom uporništva.

Obraz dišave

Sky Ferreira je ikona dišave ILLICIT. Njen kalifornijski duh, rokovski stil in neustrašnost so kot ustvarjeni za dišavo ILLICIT. Samozavestna mlada ženska, ki živi tako, kot hoče sama!

SKY_1

Verjamem v to, da bi morala vsaka ženska živeti tako, kot si želi. Pri meni in moji glasbi ni nobenih zavor, nobenih meja – res je nekoliko drzno, a vedno zabavno in prav takšna je tudi dišava. Vonj je zame nekaj zelo pomembnega in ILLICIT prebuja natanko tisto čutnost in samozavest, ki jo pred nastopom potrebujem. Popršim ga in vsa moja živčnost izgine. Oder je samo moj,” še dodaja pevka, igralka in model Sky Ferreira, obraz nove dišave.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri