Nova dišava pomladi – zvezdnati češnjevi cvetovi

Luberonski narodni park, od koder izvirajo L’OCCITANOVI češnjevi cvetovi in češnje, je znan po očarljivem nočnem nebu, polnem zvezd. Pod njim dehtijo češnjevi cvetovi, oviti z osupljivo iskrivo svetlobo. L’OCCITANE je ta posebni trenutek ujel v novo skrivnostno cvetno dišavo: spoznajte pomladno dišavno kolekcijo Cerisier Étoilé – Zvezdnati češnjevi cvetovi.

1. Eau de Toilette Cerisier Étoilé – Zvezdnati češnjevi cvetovi, 50 ml

V novi skrivnostni cvetni dišavi Eau de Toilette Cerisier Étoilé – Zvezdnati češnjevi cvetovi se prepletajo subtilna svežina, cvetna eleganca in nežne mošusne note. Vsebuje naravne izvlečke iz višenj in višnjevih cvetov iz Luberona.

2. Parfumski gel Cerisier Étoilé – Zvezdnati češnjevi cvetovi, 10 ml

L’OCCITANE vas vabi med cvetoče češnje pod zvezdnatim nebom v Provansi! Parfumski gel Cerisier Étoilé – Zvezdnati češnjevi cvetovi, ki vsebuje naravne izvlečke iz višenj in višnjevih cvetov iz Luberona, vas ovije s skrivnostno cvetno dišavo. Zaradi priročne velikosti je primeren za dišavne dotike – kjerkoli in kadarkoli si jih zaželite. Nanesite ga na pulzne točke, kot so zapestja, vrat in dekolte.

3. Osvežilna meglica Cerisier Étoilé – Zvezdnati češnjevi cvetovi, 50 ml

Osvežilna meglica, obogatena s sladkorjem in naravno pridobljenim glicerinom, ki izboljša navlaženost kože, kožo navlaži za 24 ur in jo naredi prožno. Lase in kožo odišavi s skrivnostno dišavo, v kateri se prepletajo subtilna svežina, cvetna eleganca in nežne mošusne note. Vsebuje naravne izvlečke iz višenj in višnjevih cvetov iz Luberona.

4. Gel za prhanje Cerisier Étoilé – Zvezdnati češnjevi cvetovi

Gel za prhanje nežno očisti kožo in jo prijetno odišavi. Prav tako vsebuje naravne izvlečke iz višenj in višnjevih cvetov iz Luberona.

5. Lepotilno mleko za telo Cerisier Étoilé – Zvezdnati češnjevi cvetovi

L’OCCITANOVO lepotilno mleko za leto Cerisier Étoilé – Zvezdnati češnjevi cvetovi je bogato s karitejevim maslom in naravno pridobljenim glicerinom ter pomaga nahraniti in navlažiti kožo. Ovije jo s sijočo tančico in odišavi s skrivnostno dišavo, v kateri se prepletajo subtilna svežina, cvetna eleganca in nežne mošusne note. Vsebuje naravne izvlečke iz višenj in višnjevih cvetov iz Luberona.

6. Krema za roke Cerisier Étoilé – Zvezdnati češnjevi cvetovi, 30 ml

Krema za roke Cerisier Étoilé – Zvezdnati češnjevi cvetovi pomaga navlažiti in nahraniti kožo. Roke ovije s sijočo tančico in jih odišavi s skrivnostno dišavo v nežnih mošusnih notah. Tudi krema vsebuje naravne izvlečke iz višenj in višnjevih cvetov iz Luberona.

 

Nova pomladna dišavna kolekcija  Cerisier Étoilé – Zvezdnati češnjevi cvetovi je na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si od 3. februarja 2022.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si