Nova dobrodelna platforma StoryLink

StoryLink_1GRAZILA predstavlja StoryLink, slovensko neprofitno iniciativo za izboljšanje kakovosti življenja otrok, ki so se zaradi različnih okoliščin znašli v materialni stiski.

Kako deluje? Z dobrodelno spletno platformo, ki v ozadju deluje kot spletna trgovina, preko katere bodo donatorji lahko v nekaj klikih prispevali za nakup točno tistih potrebščin, ki jih otroci potrebujejo.

POVEZOVANJE – Pri StoryLinku otroku omogočijo, da dobi tisto, kar resnično potrebuje, donatorjem zagotovijo, da gredo prave stvari v prave roke, organizacijam pa olajšajo proces zbiranja in distribucije sredstev. StoryLink povezuje dobrodelne organizacije, otroke v stiski in donatorje na preprost način. Organizacije ponudijo družinam, da se vključijo v projekt in nato anonimno delijo svojo zgodbo preko naše spletne strani. Donatorji lahko hitro in enostavno prispevajo za nakup izdelkov, ki jih otroci potrebujejo. Pri StoryLinku izdelke naročijo, trgovci pa jih dostavijo na dom.

POPOLNA TRANSPARENTNOST – 100% donacije se nameni temu, da družine v stiski prejmejo materialno pomoč, vse transakcije pa so tudi javno objavljene na naši spletni strani. Vsak donator bo prejel povratno informacijo o tem, kako je njegov prispevek spremenil življenje družine, ki je prejela pomoč.

ZANESLJIVOST – Družine predlaga Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje, s katero sodelujejo, s tem pa zagotavljajo, da gredo donacije v prave roke, tistim ljudem, ki pomoč zares potrebujejo.

Veliko ljudi si želi pomagati, pa ne vedo komu, na kakšen način, ali pa jim za dobrodelnost preprosto zmanjka časa. Z namenom, da bi ljudem omogočili čim enostavnejši način, kako lahko pomagajo in hkrati otrokom v stiski zagotovili točno tisto materialno pomoč, ki jo potrebujejo, so pri StoryLinku razvili prav posebno spletno stran. Donatorji bodo preko nje lahko prispevali za nakup oblačil, šolskih in higienskih potrebščin ali izpolnili praznične želje otrokom v materialni stiski.

StoryLink bo zaživel 7. decembra, do takrat pa jim lahko sledite na socialnih omrežjih!

 

Facebook stran: https://www.facebook.com/storylinkpeople

Več na: http://storylink.io/

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si