Nova era mobilne fotografije: Huawei Pura 70 Ultra

Ujemite vsak trenutek v popolni jasnosti in barvitosti – s pametnim telefonom Huawei Pura 70 Ultra je to preprosto dosegljivo! S Huawei Pura 70 Ultra prihaja nova doba mobilne fotografije. Vrhunski pametni telefon, opremljen z eno-palčnim tipalom glavne kamere in edinstvenim mehanizmom za premik objektiva, je že na voljo pri vaših lokalnih partnerjih.

Beseda “Pura” simbolizira čistost in edinstvenost, kar za Huawei predstavlja začetek nove dobe, saj uporabnikom ponujajo popolno uporabniško izkušnjo, polno domišljije in navdiha. Huawei Pura 70 Ultra postavlja nove mejnike, zlasti s svojo izjemno sposobnostjo fotografiranja hitrih prizorov (Ultra Speed Snapshot) in izskočnim objektivom (Ultra Lighting Pop-Out).

Prva kamera z izskočnim objektivom

Kot številni do sedaj, boste tudi vi pohvalili izjemno zmogljivost in inženirsko odličnost kamere Ultra Lighting Pop-out. Opremljena je z velikim eno-palčnim tipalo in široko zaslonko f/1,6, največ v industriji na telefonih z enako velikimi tipali, za zajemanje bolj jasnih in ostrih fotografij, kot kdaj koli prej. Najboljše pri tem je, da vključuje izvlečno strukturo leč, ki deluje prek naprednega sistema rotacijskega prenosa. Med fotografiranjem objektiv izskoči, podobno kot smo tega vajeni pri nekaterih fotoaparatih, da ustvari več prostora v notranji strukturi. Le na ta način je mogoče vgraditi tako veliko tipalo in svetlobno občutljivejši objektiv v ohišje debeline 8,4 milimetra.

Ujemite vsak trenutek v popolni jasnosti

Visoke strojne zmogljivosti kamere so podprte s pogonom Huawei XD Motion za ultra hitro fotografiranje, saj neverjetno zajame predmete in pokrajine v gibanju, celo pri hitrostih do 300 kilometrov na uro – vse to zahvaljujoč algoritmu umetne inteligence (AI Motion Vector Computing).

Nova funkcija Ultra Speed Snapshot omogoča enostavno zajemanje hitrih trenutkov, brez čakanja, da bo vaš ljubljenček ali otrok mirno poziral. Preprosto snemajte med igro in uživajte v čudovitih, naravnih posnetkih ali pa uporabite premikajoče se predmete okoli motiva za ustvarjalne ulične fotografije in umetniške posnetke. Naj bo objekt obkrožen s padajočim jesenskim listjem v parku ali s konfeti na koncertu, bo Huawei Pura 70 Ultra v trenutku zamrznil podrobnosti in ohranil vsa čustva tega trenutka.

Neverjetna uporabniška izkušnja

Huaweiju je uspelo! Oblikovali so izvlečno strukturo glavne kamere, hkrati pa ohranili lahko in tanko ohišje. S Pura 70 Ultra brez težav iztegnete roko in posnamete najboljše fotografije in posnetke, ne da bi občutili nelagodje zaradi obremenitev.

Napredno konstrukcijo izvlečnega objektiva poganja majhen, hiter in zmogljiv motor. Ko se navaden motor vrti z veliko hitrostjo, zaradi trenja v njegovih strukturnih delih proizvaja visokofrekvenčno piskanje, ki je za uho pogosto moteče. Zato je Huaweijeva ekipa za raziskave in razvoj uporabila spremenljivo frekvenčno nastavitev motorja, katera piskanje uglasi v mehansko pomirjujoč ton, ki posnema zvoke profesionalne fotografske opreme.

Izvlečna struktura Huawei Pura 70 Ultra je opremljena z zaščitno plastjo iz polimernega tekočega silikona, ki ohišje popolnoma zatesni. To zagotavlja odpornost na prah in vodo po standardu IP68. S pomočjo zelo natančnega tipala tudi zazna pritisk na objektiv in podpira samodejni umik leč v ohišje, v primeru zaznave padanja.

Že na voljo.

Huawei Pura 70 Ultra je že na voljo po priporočeni ceni 1.499 evrov. Svoj novi pametni telefon preprosto dopolnite z vrhunskimi pametnimi urami Huawei Watch Fit 3, Watch 4 Pro Space Edition, žensko različico Watch GT 4 ali športno zapestnico Huawei Band 9, ki med redkimi spremlja in analizira spanje. Vse te naprave se zlahka povežejo z vsemi telefoni, ki uporabljajo operacijska sistema Android ali iOS.

Osvojite svet fotografije s Huawei Pura 70 Ultra in ujemite svoje najlepše trenutke kot nikoli prej!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si