Nova GRAZIA – polna ljubezni!

GRSLO_55_03_2017 cover

Hej, ti! Jutri smo ponovno 15. in vsakega 15. v mesecu je čas za novo GRAZIO! Gotovo te že zelo zanima, kaj ti tokrat prinaša tvoja najljubša revija. Odgovor se glasi: Prinaša ti polno ljubezni. Z novo Grazio se boš ponovno počutila ljubljena in pomembna, saj prinaša tisoč in en modni in lepotni nasvet, s pomočjo katerih boš v pomlad vstopila sveža, prenovljena in polna mladostne energije.

GRSLO 55 100_01

Grazia natanko razume, kako se ženska počuti ob menjavi letnih časov, zato so naslovi, kot sta Prišla bo pomlad! in 007 agenti pomlajevanja na dolžnosti, zagotovo dovolj zgovorni, da veste, v katero smer se bodo pomikale modne in lepotne vsebine v marčevski številki revije Grazia. Prenova telesa, duha in omare je torej na delu in priporočljiva bolj kot kdajkoli poprej.

GRSLO 55 59_01GRSLO 55 63_01

A ne le to! Nova Grazia ponuja nešteto možnosti sodelovanja. Zadala si je, da v sodelovanju s podjetjem Schwarzkopf Professional poišče NAJ BLONDINKO 2017, saj je preprosto navdušena nad svetovno inovacijo BLONDME, rezervirano za zaprisežene blondinke. Vse, kar morate storiti, je, da pošljete svoj najljubši odtenek blond barve na grazia@grazia.si ali na naslov Navtika plus d.o.o., Gosposvetska 84, 2000 Maribor in postavite frizerskemu mojstru Mateju Bogataju izziv.

GRSLO 55 19_01

Nova Grazia je hvalospev ženskam in njihovemu prazniku – 8. marcu. V sodelovanju s Kozmetiko Afrodita in Grand Hotelom Sava v Rogaški Slatini bo poskrbela, da bo ta dan samo vaš in vaših dveh prijateljic, ki boste razvajale celo telo v wellnessu in ob gurmanski večerji, domov pa odšle z bogatimi darili, 100% prilagojenimi vaši koži in potrebam. Priložnost, ki je ne smete zamuditi. Pišite nam na: grazia@grazia.si ali na naslov Navtika plus d.o.o., Gosposvetska 84, 2000 Maribor.

GRSLO 55 130_01

Še ena priložnost, ki je ne smeš zamuditi, pa se sliši nekako takole: Postani četrta ARTDECO ambasadorka in se pri projektu “Preprosto, jaz!” pridruži trem znanim slovenskim blogerkam pri odkrivanju sveta ličil znamke ARTDECO. Če nam do 15. marca pišeš na naslov grazia@grazia.si, boš z malo sreče prejela 7 kolekcij ličil Artdeco, obiskala tečaj ličenja pod vodstvom priznanega umetnika ličenja Mecedonia Bezerra in postala zvezda z naslovnice!

GRSLO 55 29_01

Nova Grazia pa s ponosom predstavlja tudi drugo podelitev GRAZIA BEAUTY AWARDS 2017. Nominirance v 21-ih kategorijah boste spoznali v naslednji številki Grazie, tokrat pa vam sporočamo le, da bo 7-članska žirija izdelke, ki se bodo okitili z GRAZIA BEAUTY AWARDS WINNER, razglasila 22. junija 2017. To bo torej večer glamurja, lepote in novih lepotnih trendov.

GRSLO 55 109_01

Seveda je nova Grazia vsebinsko precej razgibana. Novičke iz sveta lepote, mode in zvezdniškega življenja zaokrožajo zgodba z naslovnice, v kateri blesti zlato dekle Hollywooda Emma Stone, in številne kolumne, med katerimi izstopa romantična potovalna izkušnja Grazie Špele Horvat.

GRSLO 55 116_01

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si