Nova inovativna United Colors of Benetton trgovina v Londonu

Pri United Colors of Benetton so 15. marca odprli novo trgovino v Londonu na znameniti Oxford Street, ki označuje veliko spremembo za to blagovno znamko.

Nova trgovina se nahaja na vzhodni strani znane nakupovalne ulice, blizu nove Tottenham Court Road postaje, in je del hitro razvijajočega se območja, kateremu je namenjeno, da postane osrednja točka in nakupovalno središče mesta. Novo odprta trgovina bo glavna točka Benettona v Združenem kraljestvu, kjer je blagovna znamka prisotna s 55 prodajnimi mesti in ob tem namerava še naprej širiti svojo dejavnost.
Osvetljeni oboki že zunaj vabijo vabijo mimoidoče, da vstopijo in sanjajo. Medtem ko 12-metrski visoki loki spominjajo na klasično arhitekturo, inovativni LED-zasloni predstavlja interaktivne vsebine, za katere skrbi Fabrica. Na LED-zaslonih lahko tako občudujemo igro barvnih tekstur, slik in ilustracij.

Notranjost trgovine bo obiskovalce vabila k raziskovanju. 1500 kvadratnih metrov velika trgovina je namreč opremljena z naravnimi materiali, kot je les, železo in kamen, ter ponuja vrhunsko izkušnjo blagovne znamke.
V “pletenem gledališču” vam bo osebje predstavilo bogato zbirko Benettonovih pletenin, v dnevnem prostoru se kupci lahko sprostijo med branjem knjig in revij za oblikovanje. Ob tem pa številni zasloni na dotik obiskovalcu omogočajo interakcijo s celotno kolekcijo in z najpomembnejšimi vsebinami blagovne znamke.

Stranke se bodo lahko tekoče pomikale po treh ravneh, posvečenih moškim, ženskim in otroškim kolekcijam, zahvaljujoč stopnišču, ki se vije od tal do vrha in vodi do serije razpršenih postaj, ki so nadomestile tradicionalne blagajne.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si