Nova kavna norija? Kava kot iz pekla z vražje dobrim okusom!

Tudi vam po prvem odmoru na delovnem mestu upade energija? Morda pa je zdaj le pravi čas, da zamenjate svoj vsakodnevni “energijski” napitek z novim, vražje dobrim kavnim užitkom. 

 

 

V novem oglasu za linijo HELL Energy Coffee nastopil tudi hollywoodski zvezdnik Bruce Willis

Če smo do sedaj uživali predvsem v energijskih pijačah HELL Energy, pa te dni na slovenske police prihaja tudi linija osvežilnih kavnih napitkov HELL Energy Coffee, idealna za tiste, ki uživajo tako v kavi kot energijskih pijačah. Novi izdelek je namenjen predvsem tistim ljubiteljem kave, ki želijo svoj najljubši napitek uživati tudi na poti. Njen velik oboževalec je tudi hollywoodski zvezdnik Bruce Willis, ki je skupaj s svetovno znano manekenko in igralko Zuleyko Rivera že posnel oglas za novo linijo ledenih kav HELL Energy Coffee.

 

Le za najbolj vražje kavoljube

HELL Energy Coffee vsebuje ekstrakt prave kave in je namenjena vsem, ki želite v svojem najljubšem kavnem napitku uživati, kadarkoli želite, pa naj bo to doma ali na poti. V priročni in okolju prijazni aluminijasti pločevinki sta vrhunski okus in izjemna kakovost pri roki kjerkoli in kadarkoli. Na voljo je v treh priljubljenih različicah: Latte, Slim Latte in Cappuccino. Vse tri so brez konzervansov in vsebujejo 75 % mleka ter 40 mg/100 ml kofeina iz kavnih izvlečkov arabike in robuste, kar je malce več kot v eni skodelici kave espresso. Če morate nadzirati dnevni vnos sladkorja ali le pazite na svojo prehrano, je Slim Latte prava izbira za vas, saj je brez dodanih sladkorjev, harmonijo okusov pa ji daje aroma burbonske vanilije.

 

Kjer je akcija, je Bruce Willis. Kjer je HELL Energy Coffe, ste Bruce Willis in vi!

Kot že omenjeno, je nad okusom navdušen tudi Bruce Willis, legenda hollywoodskih akcijskih filmov in igralec z nepozabno očarljivim nasmeškom. Predstavniki blagovne znamke HELL Energy pravijo, da se njegova energija popolnoma ujema z njihovo vizijo pri razvoju izdelkov.

 

»Snemanje oglasa za HELL Energy Coffee je potekalo na čudoviti lokaciji, zelo smo se zabavali in vse je potekalo brez zapletov. Če smo z Bruceovim zarotniškim nasmehom v zaključni prizor prejšnjega spota dodali nekaj šaljivega pridiha, ima ta oglas povsem drugačno dinamiko. Bruceova očarljiva osebnost se popolnoma prilega našemu konceptu, v Zuleyki pa smo mu našli popoln par,« je o snemanju oglasa povedal Tomas Grosch, direktor inovacij in strategije za HELL Energy.

 

Oglaševalska akcija z Bruceom Willisom se je v več državah začela spomladi, sedaj pa tudi v Sloveniji. Oglas si lahko ogledate na naslednji povezavi:

https://www.hellenergy.com/bw_tvc_si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si