Nova Kiehl’s maska ​​bo vašo kožno pregrado dvignila na novo raven

Ko govorimo o iskanju primernih izdelkov za krepitev kožne pregrade, velja najbolj prodajana krema za obraz Ultra Facial Cream blagovne znamke Kiehl‘s za kraljico med ostalimi preizkušenimi kremami. Ob več kot 40 milijonih prodanih izdelkov po vsem svetu so klinična testiranja pokazala, da krema Ultra Facial Cream okrepi kožno pregrado za 47,9 % in koži zagotavlja vlaženje, ki traja 24 ur – celo v ekstremnih podnebnih pogojih.

Kiehl’s s ponosom predstavlja novo masko Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask, ki ima enako moč vlaženja kot jo zagotavlja krema za obraz Ultra Facial Cream. Nova maska ima več načinov uporabe ter pomaga pri obnovi in stabilizaciji kožne pregrade z manjšo izgubo vlage preko noči, da bi vam zjutraj zagotovila še učinkovitejšo kožno pregrado.

Globalna znanstvena direktorica blagovne znamke Kiehl’s, dr. Nancy Ilaya, pojasnjuje: »Koža lahko ponoči izgubi do 93 % več vode. To se zgodi zato, ker koža medtem ko naše telo spi, proizvaja manj sebuma oz. se manj masti, kot je potrebno za primerno vlaženje, zaradi česar prihaja do večje transepidermalne izgube vode z imenom »TEWL«, ki pomeni izgubo vode skozi kožo. »Maska Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask vsebuje posebno formulo, ki pripomore k čim manjši izgubi vode tekom noči, saj kožo prepoji z negovalnim vlaženjem ter s tem nadomesti izgubljeno vlago med spanjem. Formula pomaga ohranjati ustrezno raven vlaženja ponoči in zjutraj zagotovi mehko kožo zdravega videza.« Tekstura maske se iz balzama spremeni v olje in vsebuje 10,5 % skvalana rastlinskega izvora, ki je tipična sestavina linije Ultra Facial. Glacialni glikoprotein, ki v formuli deluje tako, da privlači in zadržuje vlago ter pomaga zmanjšati vidno suhost, po eni uporabi vlaži kožo do tri dni.

Masko Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask lahko v novem pakiranju iz 100-odstotno reciklirane plastike nanesete na več načinov, tako da najbolj odgovarjajo posameznim tipom kože. Za globinsko vlaženje in krepitev kožne pregrade lahko masko uporabite na celotnem obrazu kot nočno nego ali pa jo lahko nanesete na določene problematične dele, ki se bolj izsušijo. Formulo lahko nanesete tudi kot tretma, ki ga po 15 minutah odstranite z robčkom, ali celo kot hladno sredstvo za čiščenje v kremi za nežno odstranjevanje ličil in ostankov z obraza ter zagotovitev čiste in navlažene kože.

Sestavine za večjo učinkovitost kožne pregrade

Kožna pregrada predstavlja zunanji sloj kože, ki pomaga zadržati vlago in kožo obvarovati pred zunanjimi agresorji, kot so onesnaženost in delci iz okolja. Brezhibna kožna pregrada je odgovorna za ohranjanje vlage v koži, mehkobo, polnost in celokupen zdrav izgled. Motnje kožne pregrade oslabijo njeno funkcijo, zato koža ni več sposobna na primeren način zadržati vlage in zdravja. To lahko povzroči suho, občutljivo kožo brez sijaja.

Skvalan rastlinskega izvora: Emolient, ki je del Kiehl’s formule, je pridobljen iz naravnih sestavin, zaradi katerih postane koža polna in mehka.

Glacialni glikoprotein: Ta povsem obnovljiva beljakovina naravnega izvora se pogosto opisuje kot magnet za vodo, ki se prilagaja ekstremnim pogojem. Kot sestavina te maske pomaga pritegniti vodo v kožo za optimalno raven vlaženja.

Še več Kiehl’s izdelkov, ki jih GRAZIA obožuje, pa najdete na njihovi spletni strani.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si