Nova Kiehl’sova večnamenska krema za boj proti znakom staranja

Večnamenska krema Super Multi-Corrective Cream za boj proti znakom staranja kože je priljubljena zaradi svoje močne formule z večkratnim delovanjem, izdelane iz posebej izbranih sestavin. Po postavitvi kreme Super Multi-Corrective Cream na trg leta 2013 je ta kmalu postala eden najbolje prodajanih Kiehl’sovih izdelkov, v katerega svilnato teksturo in učinkovite rezultate v boju proti staranju so se zaljubile uporabnice po vsem svetu. Danes Kiehl’s ponosno predstavlja izboljšano kultno kremo, obogateno s tremi novimi učinkovitimi sestavinami: fitomimetičnim vitaminom A, gobo brezin luknjač in ProxylanomGX. Inovativna formula, podprta s kliničnimi raziskavami, zadovolji 7 potreb kože in tako vidno ublaži ključne znake staranja. Ta večnamenska krema ima edinstveno vlažilno in lahko teksturo.

Najprej je treba z znanstvenega vidika pojasniti, kaj se lahko dogaja med staranjem kože. Koža je kot plošča tiskanega vezja: kompleksna živa mreža z nekaj medsebojno povezanimi funkcijami, ki so odvisne druga od druge in skupaj skrbijo za najboljši videz in občutek ugodja na koži. Znanstvena direktorica Kiehl’sa, dr. Nancy Llaya, pojasnjuje:

 

»Vidno zdrava in mlada koža začne sčasoma izgubljati svoje funkcije. Slednje se kaže v obliki znakov staranja kože, kot so vidna suhost, pomanjkanje sijaja in groba tekstura. Slabljenje teh funkcij je kot domino učinek: znaki staranja postajajo vse vidnejši, pojavijo pa se lahko tudi novi, kot so vidna izguba prožnosti in čvrstosti, neenotna polt, nastanek drobnih linij in gub ter ohlapna koža.« 

 

Za prispevanje k boju proti tem vidnim učinkom staranja kože Kiehl’s predstavlja novo formulo kreme Super Multi-Corrective s tremi novimi sestavinami, ki pomagajo ohraniti mladosten videz kože. Inovativna formula s ProxylanomGX, gobo brezin luknjač in fitomimetičnim vitaminom A ciljno deluje na 7 vidnih znakov staranja: sčasoma izboljša videz kože in jo hkrati učvrsti ter napne, poenoti polt, izboljša teksturo kože, pospeši njen sijaj ter jo navlaži.

Formula vsebuje naslednje sestavine:

Fitomimetični vitamin A

Formula s fitomimetičnim vitaminom A deluje na kožo kot nežen piling in vidno zgladi drobne linije in gube. 

Goba brezin luknjač

Brezin luknjač, znan kot »gozdni diamant«, se že več stoletij uporablja v tradicionalni medicini v Rusiji, Vzhodni Evropi in Koreji. Krema Super Multi-Corrective Cream z gobo brezin luknjač, izbrano zaradi njene visoke vsebnosti polifenolov, vidno pomaga poenotiti polt in teksturo kože.

ProxylanGX

Ta večnamenska sestavina proti staranju kože je sestavni del klinično preizkušene formule, ki pomaga ustvariti prožnejši in čvrstejši občutek na koži ter poudariti konture obraza. Kiehl’sov ProxylanGX se proizvaja na podlagi postopkov okolju prijazne, zelene kemije, s katero se pridobi čistejša in učinkovitejša različica proksilana.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si