Nova kolekcija adidasa in Stelle McCartney!

Modne navdušenke, pozor! Tokrat vam predstavljamo čisto novo športno, a hkrati tudi zelo modno kolekcijo, ki je zdaj že tradicionalno nastala v sodelovanju dveh priznanih znamk – adidasa in Stelle McCartney.

2

Priljubljeni znamki v pomlad vstopata z drzno in dovršeno kolekcijo, ki je polna eksplozivnih barv ter eksotičnih potiskov. Kljub navdušujočim modnim detajlom so njene ključne prednosti tehnične lastnosti, ki odpirajo povsem novo obdobje športne tehnologije in omogočajo, da se tako oblačila kot tudi obutev popolnoma skladajo s telesom ter tako pomembno vplivajo na izboljšanje zmogljivosti.

5

 

Nova kolekcija adidasa in Stelle McCartney, ki prekipeva od energije ter tehnoloških presežkov, vsem dekletom in ženskam za prihajajoče mesece prinaša lahkotne, poletne in najbolj inovativne izdelke doslej. Pri njenem oblikovanju je neustavljiv dvojec posebno pozornost namenil maratonkam. Kot je ob predstavitvi poudarila Stella McCartney, prav maratonska oprava pooseblja moč in zmogljivost pomladno-poletne kolekcije: »Pomembno je, da vedno večjemu številu ženskih tekačic na dolge proge zagotovimo ultimativno vzdržljivost brez popuščanja pri izjemnemu stilu.« Pri oblikovanju so tako združili tehnologije Adizero®, Climalite® in ClimaChill® ter ustvarili najbolj inovativno in odzivno tekaško opravo doslej.

Popolna svoboda za prave maratonke

Oblačila in obutev, oblikovana za maraton, so opremljena z vrhunskimi tehnologijami; pionirska Adizero® zasnova poskrbi za izredno lahkotnost, tehnologija Climalite® vsrkava pot, kar tekačicam dovoljuje popolno svobodo gibanja, ClimaChill® pa poskrbi za svežino, prijetno hlajenje in udobje pri osvajanju tekaških kilometrov. Zmagovalno kombinacijo za maraton predstavljata živo oranžen top ClimaChill in zlate kratke hlače Adizero, ki jih lahko oblečete v večplastni kombinaciji s tekaškim spodnjim delom ClimaChill v bleščeči rožnati barvi. Za dihanje stopala in hlajenje med tekom bodo poskrbeli tekaški copati ClimaCool Sonic, medtem ko bo moč BOOST™ tehnologije dodala vsakemu vašemu koraku še več energije. Na zgornji del vsakih copat, ki so na voljo v modri ali rožnato oranžni barvi, je Stella vtisnila tudi svoj značilen podpis.

3

Tecite v stilu divjih živali

Linija tekaških oblačil letos prevladuje s širokom naborom obutve in športnih kosov, slednje pa je navdihnil instinkt in popoln fokus, ki sta značilna za divje živali. Kolekcija je podprta s tehnologijo Techfit®, ki mišično energijo usmerja v ustvarjanje maksimalne moči, pospeška in dolgotrajne vzdržljivosti, s tem pa poskrbi za maksimalno zmogljivost od glave do peta. Za moden tek kombinirajte TechFit majico brez rokavov in TechFit pajkice z vpadljivim kačjim potiskom ali pa izberite zebraste pajkice, ki so oblikovane s pomočjo tehnologije Climalite®.

Prežete z energijo tudi v vodi

V novi kolekciji boste našle kopalke, ki poosebljajo instinkt neobrzdanih živali ter so do zadnjega vlakna prežete z energijo v zebrinem potisku temno modrega in črnega odtenka. Med plavanjem vas bo zagotovo navdušil tesen oprijem zmogljive silhuete, ki s sredinsko naramnico na sprednjem in zadnjem delu, elegantnimi izrezi, visokim rezom na bokih ter ploskimi šivi omogoča enkratno udobje in okrepljeno hitrost. Kopalna torba v belem odtenku pa bo odlično dopolnila opravo vsake resne plavalka, ki želi že na daleč izkazovati svojo predanost vodnemu športu.

4

Kaj pravite? Ste tako kot mi, tudi ve navdušene nad novo kolekcijo … Najdete jo v Emporiumu v BTC-ju in v Intersportu na Šubičevi ulici v Ljubljani!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si