NOVA kolekcija CATRICE Treasure Trove

NAS_1GRAZIA z veseljem predstavlja novo kolekcijo kozmetične hiše CATRICE – Treasue Trove, ki bo v drogerijah DM in parfumerijah Mueller na voljo od sredine novembra do januarja.

Bleščeči dragi kamni. Razkošen nakit, popolni cekini in mavrične lurex tkanine vladajo zimski sezoni. Nove kolekcije oblikovalcev so izredno glamurozne in bogato dekorirane. Prazničen, ženstven make up look se idealno ujema s tem modnim trendom. Omejena kolekcija Treasure Trove iz CATRICE predstavlja najbolj pomembne lepotne kose tega stila. Omejeni ‘must have’ lepotni kosi so mat ali sijoči in nas pozdravljajo v elegantnih zlatih, toplo rjavih in bež odtenkih kot tudi v kontrastnih mareličnih ali rdečih. Paleta senčil z osmimi zelo pigmentiranimi odtenki, zlat osvetljevalec in štirje laki za nohte z rahlim bisernim efektom zagotavljajo nepozabno praznično obdobje.

Prazujmo dobre čase … s CATRICE!

Treasure Trove iz CATRICE – Paleta senčil za oči
Škatla za dragulje. Osem zelo pigmentiranih, pudrastih senčil za oči so zakladi te palete. Svilnato gladka tekstura z mat ali sijočim zaključkom se enostavno nanaša in je idealna za senčenje. Barve se popolno ujemajo med seboj in nudijo širok izbor odtenkov od šampanjec, toplo rjave in globoko črne za izjemno naličene oči. Embalaža je čudovito ekstravagantna z vgrajenim ogledalom in impozantnim motivom zvezd. Na voljo v C01 Blaze Of Glory.

1

Treasure Trove iz CATRICE – Tekoči eyeliner
New Years Eyes. Zlati tekoči eyeliner za praznično dotik na očeh. Zaradi tankega čopiča je natančen nanos otročje enostaven. Tekoča, metalik zlata tekstura je dolgo obstojna in privablja poglede za posebne priložnosti. Na voljo v odtenku C01 Golden Grace.

2
Treasure Trove iz CATRICE – Rdečilo za lica
La belle de nuit. Rdečilo z zlatim sijajem zagotavlja sijočo polt. Nanešen na najvišjo točko ličnic, le-te poudari in oblikuje obraz. Edinstven odtis zvezd na mehki teksturi spremeni rdečilo v must-have izdelek te kolekcije. Na voljo v odtenku C01 Caviar And Champagne.

3
Treasure Trove iz CATRICE – Zlati puder
Golden Sparkle. Rahle bleščice v mehkem šampanjec odtenku praznično poudarijo obraz in dekolte. Na površini teksture je čudovit odtis zvezd. Na voljo v C01 Golden Grace.

4
Treasure Trove iz CATRICE – Šminka
Lips to Love. Tri omejeni odtenki in edistveno embalažo v katero se boste takoj zaljubile. Tri šminke v svetlen nue, svežem mareličnem in elegantnem rdečem odtenku ponuja intenzivno barvo in prepričljivo lahko teksturo. Prefinjen sijaj na ustnicah je popoln za ta look – idealen, da z njim zakorakate v praznično sezono. Na voljo v C01 Jewel Daze, C02 Caviar And Champagne in C03 Treasured Twinkles.

6

Treasure Trove iz CATRICE – Lak za nohte
Joy to the World. Štirje laki za nohte ponujajo prazično obarvane nohte v barvah te omejene kolekcije:nude z zlatim sijajem, svetlo marelično, koralno in temno rdečo. Vsi laki imajo glamurozen biserni efekt kot tudi izjemno embalažo z zlatim pokrovčkom. Na voljo v C01 Jewel Daze, C02 Golden Grace, C03 Caviar And Champagne in C04 Treasured Twinkles.

[sliderpro id=”499″]

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si