Nova kolekcija CLOSED jesen/zima 2018


Znamka CLOSED ustvarja brezčasne kose, ki kljub hitri menjavi trendov ostanejo. Tako je namenjena vsem, ki sledijo novim modnim smernicam, vendar se z njimi ne obremenjujejo. Znamka ostaja zvesta svojemu izvoru in združuje francosko domišljijo, italijansko obrt in nemško tradicijo. 

Letošnja jesen bo pri znamki CLOSED navdahnjena z nostalgijo. Kultne črte bodo prisotne na majicah in športnih hlačah, v kombinaciji z žametom in vichy vzorcem na rahlo prevelikih plaščih. Bistvo so udobna in športna oblačila z neklasičnimi detalji, kanček romantike pa bodo dodali potiski japonskih cvetov. Tudi letos bomo v jeansu, poleg klasičnih modelov bo velik poudarek na modelu Worker 85, ki temelji na prvotnih delavskih kavbojkah z visokim pasom in sproščenim širšim krojem. Barvna paleta temelji na zemeljskih tonih v kontrastu s temno modro in s smaragdnim odtenkom ter kančkom pastelne roza.

 

 

 

 

 

 

 

 

Klasične kose s sodobnim pridihom nove kolekcije CLOSED jesen/zima 2018 lahko najdete v trgovini s konceptom Extraordinary na Novem trgu 6 v Ljubljani. 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si