Nova kolekcija iz Melvite: Nectar Pur

Pore na koži so kot pljuča na obrazu. A vendar nam je zoprno, ko so razširjene in preveč vidne. Tak tip kože je še posebej občutljiv, zato je Melvita zasnovala izjemno nežne, a učinkovite ekološke formule z eteričnim oljem poprove mete za nego mešane in mastne kože. Ta “čarobna” sestavina  uravna nastajanje sebuma, ki razširi pore, in omeji kopičenje nečistoč v njih. Kolekcija Nectar Pur zagotavlja vidne rezultate že v enem tednu: koža je očiščena in tako sveža kot sveže utrgan metin list. Videti je sijoča, naravno matirana in brez nepravilnosti. 

Certificirano organska Maska in piling 2 v 1, 75 ml
Z učinkom gline za očiščevanje in oženje por
Nova Melvitina Maska in piling 2 v 1 je bistven izdelek za ohranjanje mešane in mastne kože v ravnovesju. Patentirana formula z ekološkim eteričnim oljem poprove mete, ki uravna nastajanje sebuma in prepreči širjenje bakterij, kožo matira, a je pri tem ne izsuši. Njeno inovativno teksturo lahko uporabimo na dva načina; kot masko za očiščevanje kože in odstranjevanje odvečnega sebuma oziroma kot piling za čiščenje zamašenih por in izboljševanje teksture kože.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Certificirano organski Fluid z mat učinkom, 40 ml
Vlaženje in oženje por za mešano in mastno kožo
Eterično olje poprove mete je čisti izraz narave, ki znanstveno dokazano vzpostavlja ravnovesje. Ta sveži lahki fluid, obogaten z eteričnim oljem poprove mete, ki vzpostavlja ravnovesje, na koži ustvari pudrast učinek. Kožo nemudoma navlaži in jo do 8 ur ohranja matirano. Nastajanje odvečnega sebuma je uravnano že s prvim tednom uporabe. Nepravilnosti in pore so manj vidne, koža pa je videti čistejša.

 

 

 

 

 

 

 

Certificirano organski Očiščevalni čistilni žele, 200 ml
Z ultrasvežim učinkom za mešano in mastno kožo
Novi Melvitin Očiščevalni čistilni žele, obogaten z eteričnim oljem poprove mete, globinsko očisti kožo in ohrani njeno ravnovesje. Lahkotna tekoča tekstura, ki spominja na gel, nudi koži takojšen občutek intenzivne svežine. S kože odstrani odvečni sebum in nečistoče, pri tem pa je ne izsuši. Po enotedenski uporabi želeja je na koži manj nepravilnosti.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si