Nova kolekcija kopalk Ashley Graham z neobdelanimi paparaci fotografijami

Nova kolekcija kopalk za poletje 2018 blagovne znamke Swimsuits For All bo zagotovo uspešnica in to ne samo zato, ker je Ashley Graham obraz nove linije, ampak ker ženskam sporoča, da že imajo popolno telo za plažo.

Za In Style je Ashley Graham razkrila, da so v kampanji uporabljene nedotaknjene paparaci fotografije. Ideja se je porodila med snemanjem kampanje za novo linijo, ko so paparaci sledili modelom. Ashley je povedala: “Ko smo snemali kampanjo v Miamiju, so nam paparaci začeli slediti in nas fotografirati.” Ko so videli njihove fotografije, se jim je porodila ideja, da bi jih uporabili v kampanji. “Te surove in neobdelane fotografije bodo ženske opomnile, da so že same po sebi “brezhibne” in da že imajo popolno telo za plažo.”
Pri blagovni znamki so s to kampanjo zagotovo potrdili, za čem stojijo: popolnoma nefiltrirano lepoto.
Ashley Graham pa ob tem dodaja: “Seveda je zastrašujoče vedeti, da so paparaci mogoče posneli fotografijo, ki ti ne bo ravno všeč. Vendar pa se vedno opominjam, da je biti avtentičen lepo in nimam kaj skrivati, ko gre za moje telo, saj vem, da spreminja življenja ljudi.”

 

 

 

 

Foto: instagram

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si