Nova kolekcija Liebeskind Berlin

GRAZIA se je navdušila nad novo kolekcijo urbane blagovne znamke Liebeskind Berlin, ki se ponaša s ponudbo unikatnih, kakovostnih in praktičnih torbic ter modnih dodatkov, ki so z dušo in srcem predani Berlinu, njegovi kreativnosti, atraktivnosti in ležernosti.
3g-AXWmYK7rPSKCRLAhE1isrcoty2iN17VERGWuWs3o

Xmas kolekcija Liebeskin Berlin
Novo kolekcijo dopolnjujejo različni modeli in barve. Posebni vzorci in detajli pa so tisti, ki vsako torbico naredijo edinstveno, tako kot je edinstvena lastnica vsake torbice.

Opis kolekcij
Water Snake / Vintage
Kolekcija Water Snake navdušuje s privlačnim videzom kačjega vzorca. Torbice se predstavljajo v različnih modelih, barvah in velikostih. Vsaka torbica je olepšana z resicami, ki so trend te sezone. Kombinirate jih lahko tako k dnevnim kot večernim stylingom.

Amanda_269

Vintage Bellows
Kolekcija Vintage Bellows je narejena iz mehkega usnja. Posebnost te kolekcije je prešit zunanji stranski del torbic, ki ustvarja videz majhnih blazinic. Dolge resice dajo torbicam modni in urbani videz. Različni modeli, še posebej model bombončka, lahko zadovoljijo še tako zahtevne modne navdušenke.
1

Reptile
Kombinacija dveh materialov sestavlja kolekcijo Reptile. Semiš in usnje z videzom krokodilje kože dajeta tem torbicam poseben izgled. Različni modeli in barve pa so primerni za različne priložnosti.

2

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si